Top modele de decking compozit de exterior de la Decolandia

Obținerea unei variantei de amenjare exterioară, care să beneficieze de cât mai multe dintre avantajele necesare, nu este niciodată niciodată o alegere ușoară. Fiind vorba despre un spațiu mult mai expus condițiilor meteo, radiațiilor ultraviolete și unui anumit tip de trafic, întotdeauna trebuie să fie luate în calcul produse și materiale de construcție care să se comporte cât mai bine în timp. 

Cum în ceea ce privește terasele, balcoanele, grădinile sau zonele de agrement, un material din ce în ce mai apreciat și mai utilizat este deck-ul, ne-am gândit în acest articol să vă prezentăm un top modele de decking de exterior, de la Decolandia.

top pardoseli deck wpc decolandia

Nimic nu se compară cu relaxarea pe care care ne-o aduc câteva momente de liniște și confort petrecute într-un spațiu exterior care beneficiază de o amenajare deosebită și elegantă.  Mobilierul, elementele de umbrire, vegetația și mijloacele de protecție ce pot fi folosite pentru a obține un microclimat sunt cu siguranță elemente care contribuie la obținerea unui design reușit. Însă de o importanță capitală în a beneficia de cea mai reușită amenajare este cu certitudine o variantă modernă de deck.

Top modele de decking de exterior de la Decolandia

Produsele ce au ca destinație amenajările exterioare trebuie să beneficieze, printre criteriile estetice, și de cele legate de faptul de a fi tratate sau concepute pentru a se comporta cât mai bine în mediul exterior. În ceea ce privește pardoselile pentru exterior, în clipa de față, cele mai bune și cele mai speciale, sunt pardoselile de tip deck WPC ( Wood Plastic Composite).

Acestea sunt realizate dintr-un material compozit, ce conține în alcătuirea sa, în proporții variabile, fibră lemnoasă, polimeri și aditivi, toate combinate pentru a da un aspect cât mai asemănător cu cel al unei pardoseli de lemn natural, dar cu proprietăți și rezistență mult îmbunătățită.

Acest tip de deck permite o ventilare foarte bună a suprafețelor, motiv pentru care poate fi utilizată exclusiv pentru decorare fațade sau garduri.

Iată ce include topul Decolandia de decking de exterior:

4. Pardoseala decking  exterior compozit (deck WPC), cafeniu sau maro

În cazul în care aveți nevoie de o pardoseală pentru terasă sau pentru curte, care să aibă un aspect plăcut și natural, curat și elegant, care să se monteze foarte ușor și să contribuie substanțial la aspectul amenajării, optați pentru această variantă de produs de la Baumann.

Este un produs periat,  cu un aspect foarte apropiat de cel al lemnului natural, care se comportă foarte bine la radiații, factori de mediu, mucegai și uzură și îți păstrează aspectul plăcut pentru un timp îndelungat.

Pardoseala e aici. 

3. Pardoseala decking exterior compozit (deck WPC) culoare teak, natur / bej

Dacă doriți o amenajare exterioară cu un aspect cald și neutru, puteți opta pentru varianta un deck exterior, tot WPC, de teak, de culoare natur și bej, de la Baumann.

Finisajul periat, conferă un aspect plăcut, foarte apropiat de cel al lemnului natural și o textură fină și delicată. Tehnica de producere, contribuie în mod evident la creșterea rezistenței și la păstrarea aspectului specific în timp mult mai mare.

Terasa, grădina, piscina și curtea ta vor arăta mult mai bine și mai rafinat, dacă alegi o pardoseală de exterior de tip deck WPC, cu finisaj teak, natur sau bej.

Aici găsiți deck-ul pentru voi.

2. Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare gri 

Un aspect luminos și modern, poate fi oferit de o pardoseală de exterior în culoare gri, marca Baumann. Proprietățile specifice produsului sunt rafinate și perfecționate pentru a răspunde nevoilor beneficiarilor actuali. Finisajul periat și riflat îl fac recomandarea perfectă pentru o terasă unde să îți petreci timpul la soare și să te bucuri de libertatea de a umbla desculț. 

Produsul are un aspect natural și delicat, însă este rezistent, durabil și perfecționat pentru a se comporta cât mai bine la radiații ultraviolete, umiditate și uzură.

Pardosela de exterior gri e aici.

1. Pardoseala decking exterior compozit (deck WPC), bicolor

Această pardoseală, cu strat de protecție  și textura de lemn natural, de la Baumann, este cea mai bună alegere pentru cei care doresc o pardoseală de exterior cu o durată de viață cât mai îndelungată.

Acest deck WPC are o structura cu găuri rotunde, ce îi conferă o rezistență crescută în timp. Este o pardoseală de exterior sigilată cu strat de plastic, pentru protecție la pătare. Este un produs embosat, în două culori, ce conferă un aspect cât mai apropiat de fibra de lemn.Se poate monta pe oricare dintre părți, sau pe partea cu culoarea preferată.

Decking-ul compozit bicolor îl descoperi prin click pe text. 

În concluzie, dacă ești în căutarea unei variante de pardoseli de exterior, care să îmbine aspectul plăcut al lemnului natural, cu o rezistență mult îmbunătățită, optează pentru oricare dintre cele 4 top modele de decking de exterior recomandate de Decolandia!

You may also like...