Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare cafeniu, D-CWPC 2900x150x25 mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (3 evaluări)
Valabilitate: In stoc
228 RON / mp
264 RON
Per ambalaj: 0.444 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: D-CWPC 2900x150x25
Brand: Baumann
Material: WPC
Grosime: 25 mm
Culoare: Cafeniu, Maro
Tip prindere: Cleme ascunse
Finisaj particular: Periat, Riflat
Tip produs: Deck compozit
Lungime: 2,9 m
Latime: 150 mm
Total comanda: 0.444 mp = 101,23 RON
Dimensiuni: 2900 x 150 x 25 (mm)
Greutate:18 kg/m2
Duritate Rockwell:60 (HRR)
Compozitie:60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).
Finisaj:Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)
Utilizare:Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.
 

 

Pretul afisat este pe mp de deck montat, luandu-se in considerare si spatiul de ventilare de 3 mm dintre placi.

Avantaje si dezavantaje deck WPC

 • Acest tip de podea compozit are avantajul ca isi pastreaza culoarea sub influenta razelor UV, spre deosebire de esentele din lemn care trebuie intretinute cu regularitate pentru a nu migra culoarea catre nuante de gri.
 • De asemenea, acest deck compozit are aspectul curat, neavand granule mari vizibile cum exista la alte deck-uri compozit, iar periajul suprafetei ii confera un aspect curat si placut vizual.
 • Densitatea mare a materialului ii confera rezistenta in timp comparativ cu alte deckuri WPC ce au in componenta PE de densitate mai mica.
 • Podelele compozit sunt o alternativa foarte rezistenta si fara mentenanta laborioasa la podelele din lemn. De asemenea, aspectul este unul dintre criteriile de baza atunci cand se alege o podea de exterior din lemn, fata de alte materiale, cum ar fi placile ceramice sau dalele din beton. Ele sunt o solutie contemporana de decorare a spatiilor exterioare aflata in topul preferintelor.
 • Deck-urile, atat cele din lemn, cat si cele compozit sunt concepute ca o solutie de podea ventilata, in sensul ca aerul trebuie sa circule liber, atat printre placi, cat si pe dedesupt, pentru ca elementele sa ramana in permanenta uscate. De aceea este foarte important sa se respecte rostul dintre placi precum si inaltimea structurii ce separa placile de deck de stratul suport.
 • Deck-ul WPC de la Decolandia este un produs dintr-un compozit lemn-polimeri de o calitate superioara. Lemnul este provenit de la fabrici de parchet masiv fiind atat fibre de bambus cat si alte esente (stejar, fag, paltin etc.). Acestea au o granulatie mare, crescand rezistenta materialului.
 • Polimerii folositi in productia compozitului Decolandia sunt de tip HDPE, ceea ce face ca materialul sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator decat alte tipuri de compozit care contin de pilda PVC.
 • Compozitia este 60% lemn, 30% polimeri HDPE si 10% coloranti si stabilizatori netoxici.
 • Este importanta respectarea instructiunilor de montaj astfel inca sa se tina cont de natura materialului. Materialul compozit are cateva particularitati, una dintre acestea, fiin coeficientul mare de dilatare si contractare, si de aceea placile trebuie sa aiba rosturi pe capete. Distanta intre riglele suport este si ea importanta. Ea nu trebuie sa depaseasca 40 cm interax, pentru ca sa nu se curbeze placile de deck, iar capetele placilor trebuie sa stea fiecare pe structura sa (deci se dubleaza structurile la imbinarea placilor). De asemenea deck-ul WPC nu trebuie perforat si prins cu suruburi, in caz contrar, catre capetele sale, acolo unde dilatarea este cea mai mare, deckul se va sparge acolo unde este gaurit.
 • Deck-ul wpc poate fi montat atat flotant cat si prin prinderea sa de stratul suport. In cazul hidroizolatiilor este interzisa perforarea acestora cu suruburi. Ca atare, cea mai viabila optiune este montajul flotant in aceste siutatii.
 • Terasa poate fi montata la nivelul stratului suport, sau poate fi suprainaltata folosindu-se ploturi reglabile. Aceste picioare de suprainaltare (ploturi reglabile) au multiple avantaje, ele putand fi reglate individual, obtinandu-se astfel planeitatea si panta de scurgere dorita, pot fi montate flotant, fiid o solutie des utilizata in cazul hidroizolatiior, permit o demontare ulterioara si de asemenea mascheaza diferitele elemente, cum ar fi unele instalatii ce trec pe sub deck.
 • Acest tip de deck WPC este este una dintre cele mai bune solutii de podea pentru placare a teraselor exterioare, fiind rezistent la intemperii, raze solare, neavand nevoie de o intretinere laborioasa, si avand un aspect foarte placut cu o suprafata curata si cu un periaj fin.
 • Culoarea cafeniu este una calda ce duce cu gandul la lemnul natural termotratat, potrivita in foarte multe contexte si decoruri. Podeaua WPC se intretine foarte usor prin simpla spalare cu apa sau utiliand un detergent pentru deck-uri.

 

Fisa tehnica

 

Instructiuni montaj deck WPC

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
IONUT IONUT a scris pe 2020-05-18 21:04:03:
Produse de calitate superioara. Promptitudune in ofertare si livrare. Informatii tehnice profesioniste. Colaborare de 5 stele.
a scris pe 2020-07-30 10:09:25:
Cel mai bun pret din piata. Nu pot compara calitativ cu alte produse, deoarece le-am folosit doar pe acestea, dar pot spune ca nu am avut nici o problema la montaj, iar materialele sun de buna calitate.