De ce să nu cumperi pardoseli exterioare ieftine? Uite ce îți recomandăm.

Ori de câte ori se încălzește afară, simțim nevoia să ne ocupăm și de spațiile exterioare, așa cum ar fi un balcon deschis, o terasa, o curte interioară, zona din jurul piscinei etc. Și cum pe piață există în clipa de față numeroase oferte de produse pentru amenajari pardoseli exterioare, care pot deveni uneori derutante și tentante, ne-am gând să venim cu câteva răspunsuri la întrebarea: de ce să nu cumperi pardoseli exterioare ieftine?  Și, evident  și cu câteva recomandări de pardoseli făcute să reziste cu mențiunea că ne puteți contacta pentru consiliere personalizată.

De ce să nu cumperi pardoseli exterioare ieftine? Uite ce îți recomandăm.

Ce este bine să faci înainte de a te apuca de amenajarea unui spațiu exterior?

Orice demers și orice investiție de amenajare sau îmbunătățire a unui spațiu exterior trebuie să înceapă cu documentarea. Pentru a lua decizii corecte, uită-te pe site-urile de specialitate, care vând produse cu destinația amenajari terase exterioare și află cât mai multe despre opțiunile pe care le ai.  Informează-te despre ce caracteristici au produsele, pentru ce sunt recomandate, cum se întrețin, care este durata de viață, ce spun specialiștii și alți cumpărători.

Pentru a fi cât mai sigur de decizie, pleacă la drum documentat și caută un furnizor cu o ofertă cât mai variată. Nu ezita să ceri cât mai multe detalii de la consultant, deoarece multe dintre acestea se bazează pe experiență și pe feedbackul venit de la clienți.

De ce să nu cumperi pardoseli exterioare ieftine?

Chiar dacă bugetul tău este limitat și îți dorești să cumperi cât mai multe, nu merge pe cele mai ieftine elemente, pentru a acoperi cât mai avantajos toată lista de nevoi. 

Uite, punctual, de ce nu recomandăm pardoseli ieftine:

Calitatea afectează durata de viață

Produsele care nu sunt tratate corespunzător sau cele de calitate proastă, se deteriorează mai rapid și, ceea ce inițial păre economie și optimizarea bugetului, se poate transforma în câțiva ani în nevoie de a face o înlocuire capitală.

Pentru exterior ai nevoie de materiale de durată

În plus, fiind vorba despre produse și pardoseli exterioare care, oricum sunt expuse mai mult la radiații ultraviolete, la acțiunea factorilor exteriori de mediu, la intemperii, din start, riscul ca acestea să se deterioreze mult mai rapid este mai mare.

Ceea ce te poate salva, este să optezi pentru variante de pardoseli exterioare din categoria superioare, care sunt speciale concepute și îmbunătățite pentru a rezista cât mai bine condițiilor de utilizare și expunerii îndelungate la factorii de mediu.

Economisești investind într-o pardoseală făcută să reziste

Investind într-o pardoseală de exterior de calitate economisești bani. Cum așa? Pentru că modelele de decking de calitate au durată de viață mai lungă, ai nevoie de o singură investiție pentru material și manoperă. În cazul unei pardoseli de exterior ieftine vei avea nevoie să o schimbi mult mai repede, poate la jumătatea duratei de viată, iar costurile tale de achiziție se dublează. La acestea se adaugă manopera, iar la final plătești de două ori. 

Ce pardoseli de exterior îți recomandăm noi în locul celor ieftine?

În clipa de față, dacă îți dorești o pardoseală exterioară pentru terasă, grădina, zona de piscină ș.a. , ai la dispoziție mult mai multe opțiuni. Unele dintre acestea sunt obținute cu o tehnologie avansată, ce îmbunătățește mult performanțele și prelungește incomparabil durata de viață. Noi ne-am făcut misiune din a furniza pardoseli făcute să reziste, iar aceasta ne provoacă să vă recomandăm ce e mai bun pentru voi. 

Cele mai populare opțiuni, pe care le regăsiți în magazinul online Decolandia, în mai multe variante de produse, nuanțe și texturi, sunt: pardoseala de exterior de tip deck terasă WPC (compozit) și  pardoseala deck de terasă  din lemn termotratat.

1. Pardoseli exterioare Deck WPC

Pardoseala exterioară de tip deck WPC ( Wood Plastic Composite)  de calitate superioară este cea mai potrivită alegere pentru o pardoseală rezistentă, duarabilă, cu aspect foarte apropiat de cel al unei pardoseli de lemn natural. Compoziția și caracteristicile deck-ului wpc din oferta noastră speciale o fac să răspundă mult mai bine nevoilor unei amenajări exterioare, care să arate bine și care să nu aibă nevoie de tratamente speciale în fiecare an.  Plăcile pot fi livrate direct cu sistemul de montaj, ceea ce simplifică mult manopera și timpul de lucru necesar.  Nu mai este nevoie de niciun fel de șlefuire și finisare pentru a putea fi folosită în cele mai sigure condiții. Pentru gamele premium, durata de viață este mult prelungită, produsele păstrându-și multă vreme aspectul și caracteristicile.

Toate aceste detalii fac din pardoselile exterioare Deck WPC cel mai eficient tip de pardoseli pentru terase, balcoane, zone de piscine.

2. Pardoseli exterioare Deck din lemn termotratat (pin sau frasin thermo) sau deck din lemn exotic de calitate în locul celor ieftine

În cazul în care dorești un deck de lemn,  cu tratamente speciale și materie primă obținută din surse sustenabile, îți recomandăm pardoseala exterioară Deck de lemn  de pin sau frasin termotratat. 

 Produsul are un farmec specific, care păstrează și înglobează frumusețea lemnului natural din care este obținut. Pentru a fi mai rezistent deck-ul de lemn este tratat în cuptoare speciale, la temperaturi înalte, care schimbă structura moleculară.

În acest caz, deși prin termotratare sunt eliminate unele dintre inconvenientele lemnului natural, produsul trebuie să fie întreținut periodic, prin uleiere,  de doua ori pe an, înainte și imediat după sezonul rece.

Ambele categori de produse pot fi achiziționate din magazinul online  Decolandia și dispun de mai multe variante de prezentare, pentru a se adapta mai bine nevoilor și preferințelor estetice.

Dacă vrei să afli ce tip de pardoseli exterioare sunt potrivite și pentru terasa ta și cauți pardoseli care NU sunt ieftine, dar făcute să reziste,  te invităm să ne contactezi!

You may also like...