Pardoseala exterior compozit (deck WPC) culoare teak, D-TWPC 2900x150x25 mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (2 evaluări)
Valabilitate: In stoc
212,90 RON / mp
Per ambalaj: 0.444 mp (8 kg)
Cod: D-TWPC 2900x150x25
Brand: Decolandia
Material: WPC
Grosime: 25 mm
Culoare: Natur, Bej
Tip prindere: Cleme ascunse
Finisaj particular: Riflat
Total comanda: 0.444 mp = 94,52 RON
(unitati de ambalare)
Dimensiuni: 

2900 x 150 x 25 (mm)

Greutate:18 kg/m2
Duritate Rockwell:60 (HRR)
Compozitie:60% fibra lemnoasa, 30% polimeri HDPE, 10% (aditivi liant, agent anti UV, colorant).
Finisaj:Periat (foarte apropiat de textura naturala a lemnului)
Utilizare:Placari terase, marginea piscinei, alei, chiar pavari fatade sau elemente de gard.
 

 

Pretul afisat este pe mp de deck montat, luandu-se in considerare si spatiul de ventilare de 3 mm dintre placi.

Avantaje si dezavantaje WPC

  • Deck-ul WPC de la Decolandia este un produs dintr-un compozit lemn-polimeri de o calitate superioara. Lemnul este provenit de la fabrici de parchet masiv fiind atat fibre de bambus cat si alte esente (stejar, fag, paltin etc.). Acestea au o granulatie mare, crescand rezistenta materialului.
  • Polimerii folositi in productia compozitului Decolandia sunt de tip HDPE, ceea ce face ca materialul sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator decat alte tipuri de compozit care contin de pilda PVC.
  • Acest deck WPC are o densitate mai mare a materialului (HDPE), in comparatie cu alte deck-uri compozit ce pot avea o densitate mai mica a materialului PE
  • Podelele pentru terasa din material compozit WPC de la Decolandia au o rezistenta crescuta la razele UV, pastrandu-si mult mai bine culoarea prin expunerea prelungita la soare decat alte tipuri de deck compozit si categoric mult mai bine decat lemnul.
  • Este important sa se respecte instructiunile de montaj pentru a avea un deck rezistent in timp. Deckul este gandit ca o structura ventilata, si in acest sens rosturile dintre placi au rol de drenaj si ventilare, astfel incat umezeala si caldura excesiva sa nu stagneze sub placi. Este importanta de asemenea lasarea unor rosturi de dilatare suficiente la marginile teraselor si la imbinarile capetelor placilor, intrucat tendinta de dilatare si contractare este mai mare la deck-ul compozit. De aseemenea, fiecare capat de placa trebuie sa stea pe propria structura, iar distanta dintre structuri trebuie sa fie maxim 40 cm interax.
  • Podeaua WPC culoare teak a fost creata special pentru Decolandia pentru a fi cat mai apropiata de aceasta esenta de lemn nobila. Teak-ul este una dintre cele mai dorite esente pentru deck datorita proprietatilor unice. Culoarea este calda, deschisa, optimista, cu o gama foarte larga de asortari. Este defapt o nuanta de ocru, ocrul fiind culoarea utilizata in pictura pentru a da un aspect cald si atragator lucrarii. Intretinerea terasei WPC se face foarte usor prin spalarea doar utilizand apa, sau apa cu detergent pentru terase.

 

Fisa tehnica

 

Instructiuni montaj deck WPC

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare