Modele de terase inchise – o modalitate pentru a te bucura de exterior in orice anotimp

Daca te numeri printre persoanele care considera ca nu numai vara ar trebui sa te bucuri de privelistea din gradina ta, atunci cea mai buna solutie este sa iti construiesti o terasa inchisa. Aceasta poate sa fie o prelungire a casei tale sau sa fie o structura independenta realizata ulterior constructiei casei. O terasa inchisa iti permite sa fii conectat cu natura chiar si atunci cand vremea de afara nu iti permite sa te bucuri de soare. 

model de terasa de exterior inchisa

Aceste modele de terase inchise sunt ideale pentru orice sezon si vei putea sa te destinzi in voie fara sa depinzi de conditiile de afara. Printre cele mai apreciate modele terase inchise se numara urmatoarele: 

Modele terase inchise circulare

Cel mai obisnuit mod de a crea o terasa de exterior este sa fie amplasata chiar langa casa, dar daca spatiul iti permite poti sa o amplasezi oriunde in spatiul exterior. O terasa circulara construita in locul cel mai atractiv din toata gradina iti permite sa ai privelistea pe care o doresti. Mai ales daca dintr-un anumit unghi ai vedere catre munte sau o zona din gradina ta are mai multa verdeata, atunci o vedere catre acestea reprezinta amplasarea ideala a terasei. 

O astfel de constructie terasa lemn sau din orice alt material poate sa iti ofere numeroase avantaje si vei putea profita de timpul liber petrecut afara. 

Modele terase inchise tip pergola 

O pergola face intotdeauna minuni asupra spatiului exterior iar o astfel de constructie nu este complicata. Poti sa o amplasezi langa casa sau la distanta, in functie de propriile tale preferinte. Iti vei crea propria ta oaza de relaxare si liniste. Poti adauga diverse elemente la o pergola care sa adauge mai mult farmec locului ales pentru relaxare, cum ar fi un cuptor in aer liber sau plante cataratoare pentru a se contopi si mai mult cu natura. 

Modele terase lemn lipite de casa 

Aceste modele de terase inchise sunt cele mai obisnuite modalitati prin care poti sa prelungesti spatiul din living-ul tau. Poti sa optezi pentru terase cu pereti de sticla securizata care sa iti asigure vizibilitate maxima catre exterior indiferent de locul in care te afli. De asemenea, poti sa creezi orice stil de terase din lemn inchise sau orice alte materiale care consideri ca ar evidentia mai bine intreg spatiul. Pentru inspiratie poti sa consulti si mediul online unde vei gasi numeroase imagini terase lemn care sa se potriveasca gustului si, desigur, bugetului tau. 

modele de terase inchise deschise deschise

Pentru a-ti amenaja terasa nu este neaparat necesar sa urmezi cu exactitate detaliile unui proiect vizualizat in mediul online. Lasa-ti imaginatia libera si amenajeaza un loc care sa te reprezinte si sa iti fie pe plac. Constructia acestor terase lemn inchise poti sa o faci cu ajutorul unei firme specializate sau, daca ai suficienta indemanare atunci poti sa o amenajezi chiar tu. 

Aceste cateva idei oferite mai sus reprezinta doar un punct de reper legat de modul in care se poate amenaja o terasa frumoasa inchisa sau o modalitate prin care poti sa cauti mai specific un model de terase care ar putea sa fie potrivit. 

You may also like...

1 Response

  1. Maria says:

    Lucrati în întreaga tara ?La cât se ridica prețul la aceste terase?M ar interesa!