Pardoseala SPC sau parchet laminat?

Alegerea unei pardoseli pentru casa ta determina gradul de confort de care te vei bucura pe termen lung. Chiar daca bugetul tau nu poate include tipuri de pardoseli precum cele din lemn masiv, acest lucru nu inseamna ca nu poti sa gasesti un model care sa intruneasca toate conditiile pentru a completa perfect locuinta ta si, mai ales sa fie de calitate. 

In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult de doua tipuri de pardoseli care sunt potrivite pentru un buget mic spre mediu. Este vorba despre pardoseala SPC si despre parchetul laminat. Ambele optiuni sunt foarte bune si de calitate, singura conditie fiind sa alegi cu atentie locul de unde achizitionezi optiunea preferata. 

Cateva aspecte despre pardoseala SPC versus parchet laminat

Pardoseala SPC

Pardoseala SPC este un tip de pardoseala care imbina avantajele vinilului cu cele ale pietrei. Este un material foarte rezistent, oferind numeroase avantaje pentru locuintele in care este instalata. Materialul este durabil si foarte usor de instalat, nefiind necesar sa apelezi neaparat la un specialist. Dar pentru a-si putea arata calitatile cat mai bine, este necesar sa respecti intocmai etapele de instalare. 

Avantaje pardoseala SPC

Parchet laminat 

Al doilea tip de pardoseala potrivit pentru un buget mic spre mediu, este parchetul laminat. Acesta este un tip de pardoseala perfecta pentru spatii precum living-ul, bucataria, dormitorul principal sau cel al copiilor. Parchetul laminat este un material realizat dintr-un amestec de lemn si rasini sintetice, fiind acoperit de un lac protector ultra rezistent. Insa, trebuie retinut faptul ca fiecare producator de parchet laminat, motiv pentru care calitatea poate sa difere. Tocmai de aceea, este important sa te asiguri ca achizitionezi dintr-un loc in care poti avea incredere ca foarte multi clienti au fost multumiti. 

parchet laminat de calitate superioara decolandia

Si in cazul parchetului laminat este recomandat sa il instalezi cat mai corect pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care ti le ofera o astfel de pardoseala. 

Ambele tipuri de pardoseli sunt inovatoare, moderne si sunt disponibile intr-o multime de nuante deosebite care se pot incorpora cu usurinta in design-ul existent al casei tale. Sunt usor de intretinut si nu trebuie sa oferi o ingrijire speciala atat parchetului laminat cat si unei pardoseli SPC. 

Alege pardoseala potrivita pentru locuinta ta in functie de avantaje si buget

Fiecare dintre cele doua optiuni vin cu un set de avantaje pe care este bine sa le cantaresti inainte de achizitie. Astfel, te asiguri ca pardoseala este potrivita necesitatilor tale si a familiei. Ambele optiuni sunt foarte atractive iar pe langa calitatile minunate pe care le prezinta sunt si potrivite pentru un buget redus. 

Indiferent daca ai in plan sa iti renovezi complet locuinta sau doar doresti sa faci o mica schimbare prin a inlocui pardoseala, dupa cum poti vedea exista solutii pentru orice tip de buget. Vei putea sa creezi un design interior placut si in concordanta cu dorintele tale si vei putea sa adaptezi totul astfel incat sa fie in rand cu tendintele actuale. 

Indiferent daca alegi o pardoseala SPC sau parchet laminat, vei avea garantia ca aceasta schimbare va fi una pentru care te-ai documentat foarte bine si stii care sunt cele mai populare optiuni. 

You may also like...