Importanta calitatii si a clasei de trafic pentru parchet laminat

Amenajarea de succes a interiorului locuintei este un proces complex, in care elementele de durabilitate, confort si stil conteaza in egala masura. In economia amenajarii unei case, pardoseala este un element important intrucat aceasta reprezinta atat o componenta de stil si confort, dar pentru care caracteristica durabilitatii este decisiva pentru cumparare si montaj.  Parchetul, indiferent de tip, trebuie sa fie de calitate, rezistent si potrivit pentru stilul de design dorit. 

Cum parchetul laminat devine o prima optiune a cumparatorilor romani, dorim sa clarificam diferentierea unui parchet de calitate 

Pentru a putea beneficia de cel mai bun parchet laminat trebuie sa tii cont atat de clasa de trafic cat si de calitate. 

Parchet laminat de calitate Decolandia - culoarea gri

Un criteriu de calitate: stabilirea clasei de trafic pentru parchet laminat

Daca dintre toate optiunile existente pe piata ai ales parchet laminat trebuie sa te asiguri ca este de calitate si face parte dintr-o clasa de trafic optima sa reziste traficului din casa ta.

Pentru a te bucura de un living amenajat ca la carte pentru mult timp, considera sa alegi calitatea inaintea pretului.  Noi oferim parchet laminat de calitate superioara, la pret decent. In plus, gama de decoruri si culori raspunde nevoii tale de stil. 

De ce este importanta clasa de trafic a parchetului si cum o identifici?

Pentru a intelege importanta claselor de parchet, o explicatie simpla este ca acestea reprezinta gradul de rezistenta si durabilitate pe care pardoseala il va avea in functie de tipul de trafic.

Parchet laminat Decolandia gri inchis

Clasele de trafic se regasesc pe ambalajul in care vin impachetate placile de parchet laminat si sunt simbolizate prin litere, cifre sau semne grafice. Astfel, vei putea sa identifici ce tip de clasa de parchet laminat se potriveste in living sau chiar intr-un spatiu comercial, daca ai in vedere amenajarea unui astfel de loc. 

Cum se stabileste clasa de trafic la parchetul laminat

Clasele de parchet sunt prestabilite de fiecare producator in parte, iar modalitatile prin care se realizeaza acest lucru sunt destul de simple. Se foloseste un dispozitiv cu doua role abrazive care sunt presate cu o forta prestabilita pe placa de parchet, iar in functie de numarul de rotiri complete necesare pentru a imprima o urma se stabileste clasa de parchet si rezistenta la uzura. 

Parchet laminat decolandia - culaore stejar

Motive pentru care sa investesti in parchet laminat de calitate

Acum, trebuie sa vorbim putin si de calitatea parchetului laminat. Este foarte important sa investesti intr-un model care poate sa te serveasca pentru foarte mult timp. Diferenta de pret intre un parchet durabil si un parchet ieftin nu este atat de mare, considerand avantajele pe termen lung. Vei vedea in timp ca investitia se justifica deoarece se va deteriora mai greu si nu va fi necesar sa chemi din nou un specialist care sa iti realizeze reparatiile.

parchet laminat de calitate superioara decolandia

In plus, exista numeroase modele de parchet laminat pe piata pentru toate buzunarele, dar este important sa alegi durabilitatea. Inca un motiv pentru care sa investesti intr-un parchet laminat de calitate este acela ca vei putea sa il folosesti pentru mult timp fara sa iti faci probleme ca se va deteriora. 

Alegerea unui parchet de calitate mai slaba va duce la reparatii costisitoare si suntem siguri ca nu iti doresti sa mentii un santier etern in living-ul tau. Daca parchetul este de calitate atunci este si rezistent dar si durabil. In plus, si aspectul estetic va fi unul mai atractiv iar design-ul va fi scos in evidenta de materialele care contureaza intreg stilul de amenajari interioare.

You may also like...