Parchet Vinil – o optiune pentru orice buget

Parchet vinil – o solutie de amenajari interioare accesibila pentru orice buzunar

 

Bugetul reprezinta factorul cel mai decisiv atunci cand vine vorba despre amenajari interioare. Insa, daca te-ai decis ca trebuie sa te orientezi catre solutii care sa nu fie foarte costisitoare totusi iti doresti ca acestea sa fie si de calitate. Mai ales in cazul unei pardoseli care trebuie sa prezinte nu numai o estetica deosebita ci si o rezistenta la trafic intens si durabilitate, noi va recomandam sa va indreptati putin atentia si catre parchet vinil. Contrar opiniilor multora, nu este vorba despre un tip de pardoseala de proasta calitate care sa se decoloreze numai dupa cateva treceri cu mopul pe suprafata sa.

Parchet vinil- sfaturi decolandia

Un tip de parchet care vine la pachet cu avantaje

 

Acest parchet vinil vine impreuna cu o multime de avantaje dar si cu un pret deosebit de avantajos. Se monteaza usor si reprezinta totodata o modalitate rapida de amenajare a locuintei.

Vinilul este un material placut cu suprafata moale si confortabila. Intretinerea este mult mai usoara decat in cazul unui parchet clasic si este suficient sa fie maturata suprafata si sa se stearga cu un mop. In plus, tot la capitolul avantaje trebuie sa mentionam faptul ca acest parchet vinil ofera o diversitate foarte mare in materie de modele, culori si stiluri, permitand sa va puneti in practica mai usor ideile. Acest parchet vinil este foarte usor de asortat cu mobilierul si cu restul elementelor din incapere, asadar nu va trebui sa porniti intr-o misiune imposibila atunci cand aveti nevoie de o pardoseala deosebita pentru locuinta. Modelele de parchet vinil pot sa imite atat esentele de lemn cat si piatra. Incaperile vor capata un aspect deosebit de original si veti putea sa va bucurati de o pardoseala deosebita pentru un timp cat mai indelungat.

parchet vinil gri

Parchetul din vinil, o solutie la indemana tuturor pentru amenajari interioare rapide

 

Modelele de parchet vinil reprezinta una dintre cele mai bune solutii mai ales daca va doriti sa realizati amenajari interioare rapid, ieftin si sa va bucurati de calitate in acelasi timp. Practic acest parchet vinil reprezinta o inovatie a lumii moderne si se indeparteaza total de conceptul clasi de podea din linoleum asa cum se purta pe timpuri. Este vorba despre un tip de parchet inovator care se potriveste sa fie instalat atat in medii rezidentiale cat si la birou. Veti putea sa gasiti multe aspecte pozitive in ceea ce priveste utilizarea acestui tip de parchet si, cu siguranta veti putea sa va bucurati de calitatile acestuia pentru mult timp.

parchet vinil natur

Recomandam ca instalarea sa se realizeze de catre un profesionist intrucat va rezista in timp mult mai bine la factorii externi precum umezeala. Fiind un tip de parchet foarte usor de intretinut si rezistent la umezeala ofera posibilitatea sa fie instalat si in incaperi precum baia sau bucataria. Insa, dezavantajul este acela ca nu poate sa fie reconditionat si, daca aspectul estetic nu se mai prezinta asa cum va doriti atunci va trebui sa apelati la un specialist care sa inlocuiasca placile de parchet.

 

You may also like...