Parchetul din lemn de stejar, o pardoseala perfecta pentru o viata

Unde te simti tu cel mai bine, unde cauti linistea atunci cand galagia lumii pare sa creeze vuiet in urechi si in minte? Acasa, nu-i asa? Casa in care locuim, a noastra sau nu, casa in care punem sufletul si ne adunam linistea este acasa. Este locul pe care il amenajam sa cuprinda si suflet dincolo de stil. Acasa ne dorim durabilitate si noblete, iar o pardoseala cu parchet din stejar ni le aduce pe amandoua. 

parchet lemn stejar

Cand amenajam casa  in acasa – oricat de stricte ar fi vremurile – ne alegem ce e mai bun si mai durabil. Asta pentru ca meritam, iar in confortul fizic ne aducem si confortul sufletului si invers. In plus, romanul are o vorba ”sunt prea sarac sa cumpar ieftin”. Si e mult adevar aici, e un mai mare lux sa schimbi lucruri ieftine des, decat sa investesti o singura data intr-o pardoseala durabila. Este motivul pentru care astazi scriem despre parchet din stejar si parchet din bambus densificat. 

parchet lemn stejar

Cand iti doresti amenajari interioare de calitate, alegi finisaje pe masura

Amenajarile interioare de calitate au nevoie de finisaje pe masura care sa scoata in evidenta frumusetea spatiului, asa cum este parchetul din lemn de stejar. Aceasta esenta autohtona se remarca prin intermediul unor calitati exceptionale care il fac sa fie o alegere potrivita pentru orice locuinta. 

Parchetul din stejar – mereu versatil 

Parchetul din lemn de stejar reuseste sa se adapteze oricarui stil de amenajari interioare si sa ii ofere mai multa valoare. Este o investitie care merita sa fie facuta deoarece prezinta numeroase calitati care vor oferi casei tale schimbarea de care are nevoie. In plus, este un tip de pardoseala rezistenta si durabila care se intretine cu usurinta. 

parchet stejar - nobil

Parchetul din lemn de stejar – o pardoseala la loc de cinste in casa ta.  E nobil, asa cum e lemnul. 

Stejarul este un lemn autohton care este deja adaptat la conditiile de mediu din tara noastra, motiv pentru care vei putea sa il utilizezi si pentru instalarea unui system de incalzire in pardoseala pentru mai mult confort. Un motiv pentru care parchetul din stejar este foarte apreciat de oameni este acela ca poate sa ofere un aspect unic unei locuinte prin intermediul desenului fibrei lemnoase. Aspectul estetic al lemnului de stejar este inegalabil si merita sa fie ales pentru a completa in mod armonios locuinta. 

Intretinerea simpla a parchetului din stejar il face ”apetisant” si pentru gospodine

Intretinut corespunzator, parchetul din lemn de stejar poate sa te serveasca pentru generatii intregi. Longevitatea extraordinara a acestui produs este un aspect demn de luat in considerare deoarece pana la urma este vorba despre o investitie in propriul tau confort. Parchetul din lemn de stejar poate sa fie reconditionat prin raschetare si relacuire, operatiuni prin care vei putea sa redai stralucirea pardoselii tale. Aspectul deosebit al parchetului din stejar va merita tot efortul de a-l intretine si vei putea sa te bucuri de pardoseala ta pentru foarte multi ani. 

Pretul parchetului de stejar

Este un produs de calitate superioara, iar pretul este unul putin mai crescut in comparatie cu alte tipuri de parchet din materiale prelucrate industrial precum parchetul laminat sau LVT. Dar, ne intoarcem din nou la durabilitate: pardoseala din stejar rezista in timp si economisesti bani. E ca o investitie durabila. 

 Punand in balanta calitatile parchetului din lemn de stejar cu pretul vei putea ajunge usor la concluzia ca merita sa il alegi. 

Ultima tendinta! Parchet din esenta exotica de bambus cu atingere tactila de stejar autohton și tonuri moderne de gri

Ne-am dorit pentru voi cele mai durabile pardoseli care sa raspunda, in acelasi timp, nevoii voastre de stil. Asa am completat gama de pardoseli cu parchet din bambus densificat – dura, durabila si rezistenta – care poarta amprenta  texturii lemnului de stejar, atat de drag noua romanilor. 

parchet gri bambus densificat - imagine living

I-am dat patina de culoare gri, acel gri scandinav la moda in ultimii ani ca voi sa va puteti juca in case cu tonuri, atonuri si armonii de culori. Acasa devine durabila si esenta personalitatii voastre. 

Un design de lux cu o pardoseala pe masura 

Interioarele amenajate cu parchet din lemn de stejar sunt mult mai estetice si se adapteaza foarte usor la stiluri de amenajari interioare moderne. Design-ul interior este mult mai cald si creeaza senzatia ca este primitoare. 

Parchetul din lemn confera plus valoare casei 

Locuintele in care este montat parchet din stejar sau – dupa cum va sugeram mai sus, parchet din bambus densificat cu aspect de stejar – sunt mult mai valoroase din toate punctele de vedere si este potrivit in special pentru spatiile in care se doreste sa domine numai elemente de calitate superioara. Parchetul din lemn de stejar este un tip de pardoseala de clasa inalta si, daca este montat corespunzator atunci poate sa te serveasca pentru foarte multi ani. 

Pentru cele mai bune rezultate si pentru ca acest tip de pardoseala sa reziste chiar si pentru generatii intregi atat pentru montaj cat si pentru intretinere iti recomandam sa apelezi la specialisti. Veti putea sa te bucuri de o pardoseala de calitate care poate sa va ofere avantajele unui produs de calitate superioara, o textura unica si vie adusa de esenta acelui copac existent in traditia romanilor, preluat parca, in ADN-ul autohton. Puteti alege dintre numerose nuante deosebite in tendite, iar casa devine acasa.  Cum in ultimul stam mult in case, tu pe ce ai alege sa pasesti?

You may also like...