Pardoseala exterior WPC pentru terase cu personalitate

Pardoseala exterior WPC- solutia ideala pentru terase pline de personalitate

 

Pe piata din Romania decking-ul WPC este un material foarte recent aparut insa a castigat foarte rapid aprecierea tuturor designerilor de exterioare, dar si a celor care au dorit sa obtina mai mult din partea stilului de amenajari exterioare pe care l-au ales pentru a le innobila exteriorul. Popularitatea materialului a fost castigata foarte rapid si datorita avantajelor pe care le prezinta intrucat, spre deosebire de materialele clasice care necesita foarte multa intretinere, fiind vorba despre un material compozit, acesta se intretine mult mai usor si mai rapid.

 

Pardoseala exterior WPC un mod inovator pentru a crea design-ul perfect in gradina sau pe terasa

 

Calitatile deosebite pe care le prezinta pardoseala exterior WPC sunt foarte multe si merita din plin sa le analizati si sa luati in considerare montarea unei astfel de pardoseli intrucat, in timp, veti vedea cat de mult conteaza sa faci o alegere potrivita la momentul oportun.

deck (pardoseala) de exterior wc luna wood Decolandia

Rezistenta deosebita in timp chiar si la mucegai sau putrezire, reprezinta una dintre calitatile demne de luat in considerare mai ales in cazul in care locuiti intr-o zona cu umezeala foarte mare sau este vorba despre o pardoseala care sa se preteze sa fie instalata chiar si in zona piscinei. Deck-ul WPC de calitate trebuie sa isi pastreze foarte bine calitatile in timp si nu trebuie sa se decoloreze sub influenta razelor UV. Pardoseala exterior WPC este tratata cu aditivi speciali pentru a-i oferi o viata lunga, chiar si de peste 10 ani.

deck wpc pardoseala wpc pentru exterior din teak- Decolandia

Acest material inovativ despre care vorbim, are in compozitia sa peste 60% fibra lemnoasa ceea ce inseamna ca are capacitatea de a pastra in intregime calitatile lemnului. Insa, senzatia la atingere si chiar mirosul lemnului nu poarta dezavantajele utilizarii lemnului in exterior. Daca doriti sa exprimam totul mai simplu si mai pe intelesul tuturor, materialul despre care va vorbim este practic un fel de lemn laminat.

Materialul este unul 100% ecologic intrucat se folosesc fibrele din lemn rezultate din procese tehnologice precum fabricarea parchetului,  fibre care isi gasesc utilizarea in acest produs finit perfect pentru a deveni pardoseala pentru exterior.

 

Un material inovator si cu o capacitate ridicata de a oferi un aspect placut exteriorului

 

La testul timpului, este un material care si-a dovedit nu numai eficienta dar si rezistenta deosebita. Este un materialpardoseala de exterior (deck) wpc - montat foarte atractiv si practic. Suprafata este lipsita de noduri si alte imperfectiuni. De asemenea, fiecare placa are dimensiuni exacte si culori uniforme, eliminand astfel orice problema de dimensiune in momentul in care vine vorba despre montaj.

Mai ales daca este vorba despre un decking pentru zona piscinei, ofera avantajul sa fie foarte placut chiar si atunci cand cineva calca pe suprafata pardoselii in picioarele goale. In plus, rezista la temperaturi inalte si nu este alunecos. Practic, reprezinta cea mai buna optiune pentru o astfel de zona de relaxare si nu numai.

Cu siguranta aceasta pardoseala exterior WPC are darul sa cucereasca pe oricine care isi doreste sa ofere exteriorului un aspect modern si cu totul inovator. Este vorba despre o pardoseala pentru exterior care reuseste cu succes sa ofere un aspect modern si elegant in acelasi timp.

You may also like...