Cateva sfaturi pentru amenajari in stil scandinav

Cum sa asortezi parchetul gri in stil scandinav?

 

Stilul scandinav (sau nordic) reprezinta unul dintre tipurile de design interior cele mai populare la ora actuala. Acesta se caracterizeaza prin incaperi luminoase, elemente din lemn si functionalitate. Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru un astfel de stil de amenajari interioare datorita aspectului estetic deosebit oferit si mai ales pentru senzatia de confort. 

Fara nici o indoiala, pardoseala cea mai potrivita este parchetul gri, care scoate in evidenta stilul si se potriveste perfect. Acest model de parchet se poate asorta cu usurinta intr-o incapere care se remarca prin simplitate. 

Parchetul gri ofera numeroase posibilitati de design interior si in combinatie cu culorile potrivite poate sa rezulte o amenajare deosebit de placuta si primitoare. 

stil scandinav

Cum sa asortezi parchetul gri scandinav in living-ul tau? 

 

Culoarea gri este subtila si ofera incaperilor o eleganta aparte. Fiind o nuanta neutra poate sa completeze orice spatiu modern. Tonurile de gri se potrivesc foarte bine cu o varietate de culori, asadar, ai la dispozitie numeroase optiuni de amenajare al interiorului. 

Este important de stiut ca parchetul gri in stil scandinav , cu note mai inchise, de culoare reduce in mod vizibil dimensiunea unei camere, asadar, daca te gandesti sa instalezi un astfel de parchet intr-o locuinta mica gandeste-te de doua ori. Recomandarea noastra este sa optezi pentru un model mai deschis ca nuanta. 

Parchetul gri poate sa imbrace tot felul de nuante incepand de la cele mai deschise pana la cele mai inchise. In functie de imaginea pe care doresti sa o imbrace o anumita incapere stabilesti si tonul de gri care sa completeze design-ul interior. 

Pentru a crea armonie in intregul design si pentru a face intreg locul sa fie mai placut din punct de vedere vizual, poti combina griul cu foarte multe culori indraznete care sa evidentieze spatiul. 

 

Motive pentru care sa alegi amenajoara interioara in note scandinave

 

Stilul scandinav este o alegere potrivita pentru a oferi incaperilor personalitate proprie si originalitate. Este potrivit pentru orice tip de locuinta, casa sau apartament, si a cucerit optiunile  designerilor de interior din tara noastra. 

Parchetul este trainic si daca optezi pentru varianta de lemn masiv atunci ai la dispozitie si posibilitatea de a-l intretine in mod corespunzator. Pentru cei care au preferinte exotice, pot sa opteze pentru parchet din bambus care  este finisat in tonuri adecvate. In orice caz, culoarea gri este printre vedetele acestui an, asadar daca iti doresti sa alegi ceva care sa fie in ton cu tendintele atunci nu vei da gres cu aceasta optiune. 

You may also like...