Lambriuri din lemn in designul interior

Descopera cele mai bune motive pentru care sa iti imbogatesti design-ul casei cu lambriuri din lemn

 

Daca te gandesti ca a venit momentul in care sa aduci o schimbare bine-venita in casa ta, atunci trebuie sa iei in considerare deja, de la bun inceput, ceea ce iti doresti si sa vizualizezi designul asa cum iti doresti sa fie. Daca nu ai un buget consistent si doresti totusi sa faci o schimbare in casa, poti lua in considerare instalarea unor lambriuri din lemn. Transformarea pe care o va avea casa ta va fi una radicala. Interiorul casei tale va castiga un aer prietenos si o atmosfera calda si primitoare. In plus amenajarea locuintei va fi mult mai usor de personalizat si vei putea sa oferi intregului interior un aspect cu totul nou.

lambriuri lemn amenajare birou

Motive pentru care merita sa investiti in lambriuri din lemn

 

In locul peretilor goi si neprimitori, desi poate ai ales o culoare inspirata, lambriurile din lemn vor deveni o completare placuta pentru casa ta. Acestea sunt usor de montat si prezinta o plaja de calitati deosebite. Veti vedea in randurile ce urmeaza motivele pentru care merita din plin sa faca parte din design-ul casei dumneavoastra.

Lemnul este un material cald care personalizeaza o incapere prin insasi existenta sa. In momentul in care se folosesc lambriuri din lemn, peretii vor avea un aspect unic,  nici un perete nu va semana unul cu celalalt, iar acest lucru se datoreaza faptului ca textura fiecarei bucati de lemn este diferita. Indiferent daca veti alege un lemn care isi pastreaza aspectul natural sau il veti colora dupa bunul plac, din punct de vedere estetic efectul va fi uimitor.

Lambriurile din lemn, nu numai ca ofera senzatia unui spatiu cald si primitor, acestea au capacitate de a pastra caldura in locuinta pe timp de iarna.  Asadar, lemnul este un foarte bun izolator termic natural, ecologic, care va reduce in mod semnificativ si consumul de resurse. Deci, nu doar ca vor arata bine montate pe perete, dar vor si aduce o serie de avantaje deosebite pentru orice locuinta.

Daca tot suntem la capitolul avantaje, trebuie sa spunem despre aceste lambriuri din lemn ca sunt foarte usor de montat. Chiar si din punct de vedere al pretului reprezinta o alegere foarte buna intrucat sunt relativ ieftine si oricine isi poate permite lambriuri de calitate, pe care sa le monteze pe peretii interiori.

Despre lambriuri din lemn mai putem spune ca nu afecteaza aspectul peretilor si oricand decideti sa le demontati, puteti zugravi, reamenaja si remonta lambriurile ulterior.  

 

Lambriurile din lemn sunt la moda?

 

Chiar daca in urma cu cativa ani toata lumea care avea montate lambriuri din lemn in casa renunta la ele pentru ca nu mai erau la moda, iata ca au inceput sa intre din nou in centrul atentiei.

lambriuri din lemn

Se pot folosi lambriuri din lemn pentru interioarele moderne, intrucat din punct de vedere al modelelor a aparut o ampla varietate din care puteti sa alegeti exact ceea ce vi se potriveste cel mai bine. In plus, aceste vor completa armonios parchetul din lemn din casa pentru un aspect rustic sau contemporan.

Suprafata exterioara a lambriurilor poate sa fie reparata cu usurinta in cazul in care se deterioreaza, odata cu trecerea timpului fiind necesara doar o simpla lacuire periodica.

Asadar, sunt usor de montat, ofera un aspect cald si primitor, design-ul va capata o noua personalitate, deci, reprezinta o alegere inspirata mai ales atunci cand doriti sa oferiti casei dumneavoastra un aspect nou.

You may also like...