De ce să alegi parchet artistic pentru casa ta

Atunci când preferi interioarele elegante, în care fiecare element și detaliu de amenajare să aibă personalitate și să fie deosebit, merită să te orientezi spre un parchet ceva mai special.  Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit ca în acest articol să vorbim despre panourile asamblate tip Palace Versailles și de ce să alegi parchet artistic pentru casa ta.

Ce au special panourile asamblate tip Palace Versailles?

Unul dintre produsele care atrage din ce în ce mai mult atenția celor care își doresc pardoseli de calitate superioară, cu modele clasice, dar cu tehnologie de producție modernă, este reprezentat de panourile asamblate de tip Palace Versailles. 

Parchet artistic Versailles - la palat- sursa pixabay.com
Palatul Versailles și pardoseala din lemn specifică. Modelul îl regăsiți și în panourile din oferta Decolandia.

Acestea pot fi realizate prin tehnologia specifică parchetului stratificat, cu un finisaj al stratului de suprafață din esențe nobile,  de nuc, de stejar ș.a.

Prin această alegere putem obține un design elegant și valoros, fără însă a avea nevoie de tehnicile clasice de întreținere și menținere a aspectului, care erau forte migăloase și costisitoare.

Acest tip de panouri de parchet asamblate sunt cea mai potrivită alegere atunci când îți dorești un parchet de calitatea superioară, care să fie remarcat de la prima intrare într-un spațiu.

De ce să alegi un parchet artistic pentru locuința ta?

Există numeroase motive pentru care, din ce în ce mai mulți beneficiari de proprietăți își îndreaptă atenția spre acest gen parchet artistic. Unele dintre cele mai importante aspecte sunt reprezentate de:

Un design clasic sau minimalist are întotdeauna nevoie de o pardoseală superioară

Atunci când se dorește obținerea unui interior deosebit, trebuie pus întotdeauna preț pe calitatea finisajelor. Și cum pardosela este unul dintre cele mai importante elemente, de ce să alegi un produs banal și de serie, când poți opta pentru o variantă de mai mare impact vizual și estetic, așa cum este un parchet cu model Versailles.

Parchet artistic, așa cum se regăsește în imaginea de la Palatul Versailles mai sus

Variantele actuale de parchet artistic vin cu modelul gata format

În clipa de față cei care își doresc un parchet artistic au la dispoziție panouri deja asamblate cu modele, ceea ce simplifică foarte mult efortul de montare și durata de finalizare a montajului. 

Produsele actuale sunt mult mai rezistente și stabile dimensional

Fiind vorba despre un parchet stratificat, realizat cu tehnologii moderne, amenajarea va fi mult mai rezistentă și își va păstra mult mai bine stabilitatea dimensională în timp și este potrivit și pentru a fi montat peste încălzirea în pardoseală. 

Panourile asamblate sunt gata finisate

Nu mai este nevoie de lăcuire sau de alte proceduri pentru a da aspectul dorit, decât dacă se urmărește obținerea a ceva complet original. Modele standard vin gata finisate și pregătite pentru a fi puse pe poziție și a obține forma și dimensiunea dorită pentru model.

Întreținerea este mult mai simplă

Tehnicile actuale de finisare oferă o rezistență mult mai ridicată la uzură și la șocuri, iar soluțiile speciale de curățare păstrează lemnul frumos perioadă îndelungată. Aceasta înseamnă și că întreținerea și curățarea nu mai sunt la fel de pretențioase, așa cum erau cu decenii în urmă. 

Montajul are un cost rezonabil pentru un efect spectaculos

Întrucât panourile sunt gata asamblate și nu e nevoie de un maestru parchetar care să asambleze placă cu placă în modele tip Versailles și nici de ore bune pentru a ajunge la rezultatul dorit, panourile asamblate de parchet permit obținerea unui cost bun pentru manoperă raportat la un efect vizual artistic- spectaculos. 

Dacă îți dorești și tu un parchet artistic cu modele de tip Versailles  pentru casa ta și vrei să știi care sunt opțiunile și variantele de  panouri asamblate de parchet, apelează la Decolandia!

Sursa foto: Pixabay.com și Decolandia.ro

You may also like...