Vrei sa vezi cum arata casa cu parchetul laminat ales?

Incearca simulatorul VIS de la Decolandia

Cateodata trebuie sa ne folosim de tehnologie pentru a intelege mai bine cum functioneaza design-ul interior din casele noastre. Parchetul este elementul care conecteaza toata casa, inclusiv de mobilier si de alte elemente de arta precum tablouri sau mici decoratiuni. 

Ce trebuie sa stim cand alegem parchetul laminat?

Parchetul laminat este o podea ce are la baza o placa de densitate ridicata (HDF) obtinuta prin presarea fibrelor de lemn in amestec cu rasini/adeziv. Arata foarte bine, are durata mare de viata si este o alegere de design de tip premium, potrivita pentru oricare dintre incaperile casei, fie hol, bucatarie, living, dormitor. 

De diferite modele, grosimi, latimi si lungimi, parchetul laminat este un produs usor de montat, dar si de intretinut, inclusiv de proprietarii care au animale. Devine astfel o alegere excelenta pentru cei care cauta sa se bucure de aspectul sofisticat si de nota eleganta pe care parchetul o ofera, la un pret mic.

parchet laminat de trafic intens 12 mm decolandia

Stratul superior rezistent la abraziune – este o folie pe baza de rasini melaminice si oxid de aluminiu care protejeaza pardoseala de orice lucru care ar putea sa dauneze aspectului, fie ca este vorba de pete sau decolorare;

Stratul de decor – pe partea superioara a miezului interior se afla hartia imprimata care imita fidel textura lemnului (inclusiv noduri, fibre). Modelele de design sunt asadar variate si realizate cu ajutorul unei imprimante de inalta calitate. Stratul decor este rezistent la ultraviolete si are durabilitate mare in timp;

Stratul suport – este stratul principal si cel mai gros (miezul interior), compus din fibre lemnoase de mare densitate, lucru care ofera o caracteristica stabila, determina grosimea placii (6, 7, 8, 10, 12 mm) si in acelasi timp rezistenta ei.  Cel  mai rezistent ramane parchetul laminat de 12 mm, acesta fiind pentru trafic intens. 

Vrei sa vezi cum arata casa cu parchetul laminat ales? Incearca simulatorul VIS.

Simulatorul VIS (VR Integration Simulator) este exact instrumentul de care ai nevoie pentru a vedea cu ochii mintii proiectul viitor care inglobeaza materialele furnizate de noi.

Poti intra pe https://www.decolandia.ro/simulator-vis.

Nu trebuie decat sa fotografiezi sau sa incarci imaginea cu locatia, fie chiar si un plan 3D de la arhitect, in cazul in care nu este inca finalizata constructia. Softul  va recunoaste pardoseala si te va lasa sa alegi din portofoliul cea mai potrivita podea, fie parchet pentru interioare, fie pardoseala pentru terase si alte zone exterioare.

parchet laminat de calitate superioara decolandia

3 motive sa alegi parchet laminat

Daca esti interesat de achizitia parchetului laminat, tine cont ca iti ofera avantaje dincolo de pretul scazut si popularitate.

Pretul – spre deosebire de parchetul din lemn de esenta tare, costurile cu achizitia si instalarea parchetului laminat sunt reduse aproape la jumatate. Pretul mai mic se datoreazxa compozitiei si anume placilor din fibre lemnoase in amestec cu rasini si adeziv, dar si a proiectarii lor, care permite o instalare usoara, ce poate fi facuta inclusiv de catre amatori.

Rezistent la zgarieturi – parchetul laminat, asa cum ai aflat, are un strat superior dur, care il face puternic, rezistent la zgarieturi si extrem de durabil. De asemenea, nu il afecteaza lumina soarelui, prin urmare nu se decoloreaza. Daca ai copii mici sau animale de companie si ai nevoie de rezistenta la trafic mare, parchetul laminat este alegerea potrivita.

Usor de montat– parchetul laminat se poate monta simplu in regim DIY. Doar urmati instructiunile de pe site. 

Ce spuneti? Cum arata casa voastra cu parchetul laminat de la Decolandia? 

Apropos: puteti incerca simularea si cu parchet stratificat sau deck WPC pentru exterior. Incercati, nu va costa nimic. 

You may also like...