Ce trebuie sa stii despre tapetul lavabil?

Esti in pana de inspiratie si nu stii cum sa finisezi peretii casa ta? Ei bine, noi avem ideea potrivita pentru tine: tapet lavabil. Insa, nu este vorba despre acel tapet de pe vremea bunicilor care este greu de intretinut si, mai ales, de indepartat in cazul in care doresti sa revii la vopsea lavabila. Este vorba despre un tip de tapet cu o serie de caracteristici impresionante, fabricat cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. 

Tapetul lavabil din oferta noastra este o optiune practica si economica deoarece nu ai nevoie de un specialist pentru a pune tapetul. Astfel, economisesti costul manoperei si vei putea sa iti cumperi inca un element esential pentru completarea amenajarilor interioare, precum acea canapeaua mult dorita si potrivita pentru design-ul ales de tine. 

tapet lavabil

Avantaje si caracteristici prezentate de tapetul lavabil 

Un avantaj major al oricarui tip de tapet este acela ca se adapteaza oricarui tip de spatiu indiferent de dimensiune. Vei putea amenaja spatiul in functie de propriile tale idei deoarece tapetul lavabil este disponibil in numeroase culori si modele foarte atractive. 

Din ce este compus tapetul lavabil și unde îl poți monta?

Tapetul lavabil are un suport de hartie si un strat superior din vinil. Datorita caracteristicilor sale este potrivit pentru a fi folosit si in spatii precum baia sau bucataria. 

Modelele de tapet lavabil pot sa fie folosite chiar si in zonele cu circulatie intensa, asa cum este zona birourilor, Este un tapet cu o grosime care permite acoperirea eficienta a imperfectiunilor, motiv pentru care este potrivit a fi aplicat si pe suprafete care prezinta defecte considerabile. 

tapet dormitor decolandia

Intretinere si curatare usoara

Tapetul lavabil este rezistent la apa,  asadar, vei putea sa cureti cu usurinta zonele care s-au murdarit.  In afara de cazurile in care tapetul s-a patat cu ulei sau grasime, poate sa fie curatat folosind un detergent neagresiv. Rezista foarte bine si la zgarieturi sau lovituri si nu se decoloreaza in contact cu razele UV. De asemenea, este ignifug si este tratat antibacterian. 

Montaj simplu

Tapetul lavabil se prezinta sub forma de role foarte usor de aplicat pe perete. Poti sa acoperi toti peretii sau sa alegi numai unul singur care sa fie acoperit de unul cu model spectaculos care nu poate sa fie obtinut in mod normal, daca aplici vopsea lavabila. 

Un alt avantaj major oferit de tapetul lavabil este acela ca prin aplicarea acestuia nu vei murdari obiectele din jur si deranjul este incomparabil mai mic cu tot ceea ce presupune sa zugravesti. De asemenea, este disponibil pentru toate bugetele si vei putea sa iti finisezi locuinta foarte usor si rapid. 

Tapetul lavabil, o optiune inspirata pentru transformarea casei tale

Se spune ca tapetul lavabil impiedica aerisirea peretilor si favorizeaza aparitia mucegaiului. Insa, totul tine de modul in care a fost montat si de conditiile existente. Ca  orice alt tip de finisaj tapetul trebuie intretinut. Dar, aici ajungem la un alt avantaj si anume acela ca nu va trebui sa desprinzi tot tapetul pentru a-l inlocui. Este suficient sa desfaci fasia de tapet care s-a deteriorat si sa o inlocuiesti cu alta noua. 

Tapetul lavabil reprezinta o optiune demna de luat in considerare si, din punct de vedere estetic, casa ta se va transforma in mod vizibil intr-un timp foarte scurt. 

***

Evident, cu tapet lavabil amenajarea interioara e mai simplă. Dacă îți place un model poți să îl pui în coș. Avem stocuri limitate. 

You may also like...