Amenajeaza-ti gradina pentru relaxare cu WPC si lemn

Pentru ca am locuit inca de mic la tara stiu cat de bine este sa te bucuri de o curte si o gradina in care sa iti poti petrece timpul atunci cand iti doresti sa te relaxezi. Chiar si in zilele caniculare, este o idee buna sa stai afara, la umbra unui copac si sa admiri natura in toata splendoarea ei. 

amenajarea-gradinii-cu-terasa-de-exterior

O data cu modernitatea, inclusiv  metodele si produsele prin care putem amenaja o gradina in propria locuinta s-au schimbat, asa cum au facut-o si uneltele si utilajele. Acestea sunt menite sa ne faca sarcinile mai usoare si sa ne  asigure rezistenta si  amenajari exterioare complexe.

Fara indoiala ca primavara si vara sunt anotimpurile care va cheama sa va bucurati de gradina. Mirosul de flori, curcubeul de culori si verdele vietii va imbie sa petreceti ore placute in curte.  Iar cum modernitatea ne aduce confortul chiar si in spatiile naturale, in continuare va dam cateva idei de produse de amenajarea curtilor pentru confort contemporan.  

Terasa din deck WPC 

Pentru a face totul si mai frumos, comod si sigur, putem opta pentru o terasa chiar langa gradina sau de ce nu, in mijlocul acesteia, intre flori si copaci. Si pentru a obtine si ceva care sa se integreze perfect intr-un spatiu viu si cald, putem opta pentru o podea de exterior de tip deck wpc, un material realizat prin combinarea PVC-ului cu diverse esente de lemn care ofera o culoare si un aspect asemanatoare lemnului natural, cu o rezistenta mai mare. 

Cum folosesti deck-ul WPC in gradina?

Putem utiliza materialele deck wpc pentru a crea cai de acces sau alei prin diverse zone, foarte usor. Placile sunt usoare dar in acelasi timp foarte rezistente atat la traficul intens pe suprafata acestora cat si la intemperii precum caldura foarte mare sau inghet, apa sau zgarieturi si lovituri. 

Pardosela de exterior in gradina – un mediu floristic colorat pentru delectarea alaturi de prieteni

La ora actuala gasim diverse solutii si materiale pentru amenajarea unei gradini, de la plantarea si ingrijirea florilor si a pomilor fructiferi pana la solutii de petrecere a timpului liber. Astfel, putem realiza o terasa unde sa ne relaxam sub lumina soarelui sau la umbra unui copac, unde sa ne bem cafeau sau unde sa dezvoltam diverse activitati cu familia sau prietenii. 

Intretinerea WPC e simpla 

Foarte simpla este si intretinerea acestui tip de material. Avand in compozitia sa PVC de cea mai buna calitate, nu se va umfla de la apa, nu va crapa de la lumina excesiva a soarelui, nu va rugini sau va prinde mucegai in timp si totodata, isi va mentine culoarea pentru multi ani. 

WPC pentru terasa,  garduri si mobilier pentru durabilitate

Aplicatiile materialului wpc sunt diverse, fiind potrivit pentru multe spatii, interioare cat si exterioare. In cazul unei terase putem alege atat materiale wpc pentru pardoseli cat si garduri sau chiar mobilier. Sau de ce nu, le putem realiza noi acasa. Pentru unele persoane, un spatiu realizat in intregime din acelasi material si de aceeasi culoarea poate oferi o senzatie de confort si relaxare mai mare. Si datorita faptului ca WPC-ul nu ridica nici costuri de intretinere este asadar si foarte practic. 

Grinzi din lemn pentru foisorul din curte sau o bancuta de gradina

foisor cuplu

Diminetile de vara sunt placute si va aduc bucuria  zilei in timp ce savurati cafeau pe terasa. Soarele torid al verii in mijlocul zilei, iar un foisor din lemn e adapostul in care pastrati mireasma anotipului si racoarea tocmai placuta pentru relaxare, cu o limonada rece. Pentru foisor sau bancuta din gradina de flori, grinzile lamelare din molid din oferta Decolandia sunt baza de care aveti nevoie. Iar daca vrei dimensiuni speciale (mai scurte de 8 m) sau cu debitarea acestora, scrieti-ne si va putem ajuta. 

You may also like...