Terasa WPC – cum combini pardoseala si lambriurile din compozit pentru o terasa eleganta

Terasa din exteriorul locuintei tale devine cea mai importanta zona in care iti petreci timpul liber in sezonul cald. Tocmai de aceea, este important sa selectezi cu atentie materialele care compun amenajarea exteriorului, astfel incat sa fie in armonie deplina si sa devina un loc placut in care sa iti petreci timpul. 

Materialele utilizate trebuie sa fie inovatoare si de calitate, iar dintre toate, cel mai mult s-a remarcat in ultimul timp materialul compozit care reuseste sa se adapteze cel mai bine conditiilor din exterior. 

Terasele si lambriurile WPC (compozit) o solutie la indemana pentru amenajari exterioare

Lambriurile și terasele WPC (din material compozit), atunci cand sunt asociate pentru amenajarea exteriorului te pot ajuta sa creezi un spatiu elegant si potrivit pentru a petrece timpul in exterior sezon dupa sezon. Pe piata vei putea sa gasesti multe modele de terase WPC care sa se completeze perfect cu bugetul, asteptarile si preferintele pe care le ai. Pentru a face o alegere inspirata este bine sa iei in calcul sfaturile specialistilor in domeniu care pot sa iti ofere solutii si pentru placarea exteriorului cladirii cu lambriuri WPC sau lemn, iar cele doua elemente, o data combinate adauga o nota de naturalete si personalitate proprie. 

cum sa amenajezi casa cu lambriuri si deck wpc

Materialul compozit prezinta numeroase avantaje – precum durabilitate, întreținere ușoară, preț redus, dar și un aspect versatil. Astfel, casa va arata intotdeauna aranjata atat pe interior cat si pe exterior. Fiind vorba despre un material inovator pe piata, permite sa se puna in aplicare idei de amenajari exterioare in pas cu tendintele actuale. Atat lambriurile cat si pardoselile din lemn sau compozit se potrivesc foarte bine in orice context, poate sa fie vorba despre o cabana unde iti petreci timpul liber sau propria ta casa din mijlocul orasului. Indiferent de situatie, compozit aduce un plus de eleganta si modernism. 

Atat lambriurile din compozit cat si terasele din acest material, rezista excelent in conditiile din exterior si sunt foarte usor de intretinut. Lambriurile WPC – compozit-  pot sa protejeze cladirea in exterior si totodata sa contribuie la aspectul deosebit al acestuia. Impreuna cu pardoseala WPC se poate crea o abordare moderna si un design care sa puna in evidenta spatial exterior. 

Compozitul-  un material ideal pentru proiectele de amenajari exterioare

In special daca iti doresti ca in exterior sa fie multe elemente cu aspect de lemn la pret decent, WPC-ul este solutia ideala deoarece are nevoie de intretinere minima si nu va fi necesar sa il vopsesti sau sa il tratezi ulterior pentru a te asigura ca rezista. 

Elementele din WPC sunt disponibile in numeroase culori deosebite care pastreaza culoarea naturala a lemnului sau daca iti doresti ceva mai aparte si sa urmezi tendintele atunci vei putea sa gasesti si nuante precum gri sau alb, care sunt in tendinte acum. 

Pardoselile din compozit pot sa fie folosite pentru ani buni si sunt ideale in orice tip de spatiu. Se adapteaza usor la oriunde si este un material ecologic si care arata foarte bine. Multi designeri si constructori prefera acest material tocmai datorita avantajelor pe care le prezinta. Este un produs de buget si nepretentios in exploatare, ceea ce il face sa potrivit pentru a-l utiliza in diverse tipuri de proiecte de amenajari exterioare. 

You may also like...