Cauti o pardoseala moderna si rezistenta? 8 motive sa alegi pardoseala SPC

In mod instinctiv stim ca o locuinta este amenajata modern atunci cand calcam pragul unui spatiu. Identificam liniile simple, curate si prospetimea locului. Aprobam in sinea noastra lipsa bibelourilor, apreciem faptul ca spatiul nu este ocupat de piese de mobilier inutile si voluminoase. Intr-un cuvant este o casa cu design modern. 

Dar ce inseamna de fapt sa ai un interior modern? Desi perceptia initiala este aceea ca stilul modern s-a conturat in secolul XXI, in mod paradoxal stilul modern a inceput sa prinda contur la inceputul secolului XX cand a avut loc o miscare artistica. 

Daca piesele de mobilier au un aspect simplu, functional, acelasi lucru putem sa il spunem si despre pardoselile care apartin acestui stil. Inovatia nu lipseste, motiv pentru care, daca vrei un interior cu adevarat modern trebuie sa cauti acele materiale care se incadreaza in aceasta descriere. 

Una dintre tipurile de pardoseli care a castigat aprecierea designerilor si nu numai, este pardoseala SPC. Aceasta din urma, este un tip de pardoseala care imbina avantajele vinilului cu cele ale pietrei si este cunoscut si sub denumirea de parchet pietrificat. Noi iti oferim cateva motive pentru care merita sa iei in considerare aceasta optiune: 

Pardoseala SPC vs laminat - ce alegi

Pardoseala SPC este rezistenta

Unul dintre criteriile prin care alegem pardoselile din casa noastra este rezistenta si durabilitatea.  Pardoseala SPC este rezistenta la trafic, umiditate si va poate fi aliat in casa pentru zeci de ani daca este intretinuta corect. 

 Fiind un material compozit din plastic si  piatra,  in pardoseala SPC  rezista testul timpului si chiar poate fi expus la presiuni mecanic  decat pardoseli populare pe piata. 

 Este o pardoseala versatila

SPC  poate fi montat in  locuinte,   in incaperile pretentioase privind conditiile de mediu (precum in bai si bucatarii)  si cu un aspect elegant in livinguri.   În egala masura  acest tip de parchet  este potrivit pentru domeniul HORECA sau birouri,  chiar si in spatii comerciale  in care traficul este o provocare. 

SPC este ideal pentru amenajari interioare moderne

Acest material inovator care sta la baza fabricarii acestui tip de pardoseala este excelent pentru cei care sunt in cautarea unei solutii durabile si rezistente. La capitolul rezistenta se comporta foarte bine in conditiile in care este supus traficului intens, motiv pentru care se poate instala in orice tip de incapere. De asemenea, rezista foarte bine la apa si se comporta exceptional in contact cu caldura. 

pardoseala spc pentru interioare moderne

Poti alege din numeroase nuante in tendintele momentului 

Mai ales daca iti doresti o pardoseala care sa tina pasul cu tendintele actuale, trebuie sa stii ca este disponibil in numeroase nuante precum gri, alb, negru, crem sau culoarea lemnului natural. Vei putea sa creezi un interior exact asa cum ti-ai imaginat iar locuinta ta va arata minunat. 

Se monteaza si se intretine usor

Este o optiune usor de montat si intretinut. Rezultate impecabile de montaj se pot obtine si fara ajutorul unui specialist deoarece, daca respecti pasii de montaj atunci vei putea avea o pardoseala superba in locuinta ta. 

Se intretine usor

Pardoseala SPC nu are nevoie de conditii speciale pentru a fi intretinuta corespunzator. Asadar, un alt motiv pentru care sa alegeti parchet SPC  pentru casa voastra este modul de intretinere facil.  Se curata simplu  si fin rezistenta la umiditatea sporita, este mai putin pretentioasa decat parchetul laminat –  cea mai  populara versiune de pardoseala la ora actuala. 

Este un model de pardoseala accesibila ca pret  raportat la durabilitate

Daca esti in cautarea unui tip de pardoseala rezistenta si pe placul buzunarului tau, trebuie sa stii despre pardoseala SPC ca in ciuda calitatii crescute si a inovatiei care a stat la baza fabricarii acestui tip de pardoseala, aceasta este accesibila. Astfel, daca pe langa montarea unei pardoseli exceptionale in casa ta iti doresti sa incluzi si alte elemente, atunci vei putea sa iti construiesti un buget care sa le poata include pe toate. 

Vei reusi sa creezi un interior modern si original 

Fara nici un pic de efort, vei putea sa creezi un interior modern si plin de personalitate proprie. Pardoseala SPC va valorifica fiecare element din casa si va contribui la sporirea confortului personal. 

Este un tip de pardoseala modern si inovator, care va scoate in evidenta creativitatea si personalitatea persoanelor care locuiesc sub acel acoperis. In plus, este un tip de pardoseala potrivita chiar si pentru spatiile de birouri intrucat, oferind posibilitatea de intretinere usoara si rezista la trafic intens, poate sa fie cea mai buna solutie. 

You may also like...