Parchet din bambus densificat sau parchet stratificat

Parchet din bambus densificat sau parchet stratificat? Alege intelept pentru a avea o pardoseala exact asa cum iti doresti

Cu siguranta daca iti doresti sa faci o alegere inteleapta pentru completarea design-ului casei tale cu ajutorul unor podele exceptionale si care sa faca fata testului timpului atunci te intrebi care dintre toate tipurile existente pe piata ti s-ar potrivi cel mai bine? Parchetul din esente exotice a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren si au devenit cunoscute datorita proprietatilor deosebite dar si avantajelor oferite. Parchetul din bambus densificat, dar si parchetul stratificat reprezinta doua optiuni foarte bune intrucat sunt dure si rezistente. Intr-o casa in care este trafic intens, cu siguranta aveti nevoie sa instalati o pardoseala care sa intruneasca toate aceste conditii.

 

Scurta comparatie intre parchet din bambus si parchet stratificat

 

Piata ofera numeroase solutii pentru a completa cu succes amenajarile interioare insa nu toate se potrivesc gusturilor si necesitatilor dumneavoastra. Pentru casa este nevoie de tot ceea ce este mai bun pentru ca sa puteti fi multumiti de ceea ce vedeti.

Padure de bambus- din acesta se face parchetul densificat

Padure de bambus- din acesta se face parchetul densificat. Foto credit pexels.com

Parchetul din bambus densificat are o suprafata mult mai densa, mai dura,  decat la majoritatea esentelor utilizate la parchetul stratificat. Bambusul densificat nu isi va modifica stabilitatea dimensionala in timp insa, daca este fortat sa lucreze in conditii de umiditate atunci este normal sa isi schimbe putin din aspectul initial.

parchet bambus densificat aspect natural

Parchetul stratificat nu va lucra in acelasi mod cum o face parchetul din bambus, dar este posibil sa apara rosturi chiar si la versiunea cu click. Insa, parchetul stratificat este pretabil pentru a instala sisteme de incalzire in pardoseala iar daca lu

ati in considerare un astfel de aspect chiar si pentru un viitor mai putin indepartat atunci acesta este tipul de parchet pe care trebuie sa il alegeti.

In cazul parchetului din bambus densificat, acesta vine impreuna cu toate accesoriile astfel ca nu sunt necesare investitii suplimentare. Pe de alta parte, daca vorbim despre parchetul stratificat, in functie de locul din care alegeti sa il achizitionati acesta poate sa vina sau nu cu accesoriile necesare.

 

Parchetul perfect este cel care va intruneste toate asteptarile

 

Ambele tipuri de parchet au in comun aspectul estetic deosebit, rezistenta buna in timp,  dar si alte calitati extraordinare. Parchetul din esente exotice este la fel de eficient precum cele din esente autohtone asadar nu aveti motive de ingrijorare in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea sa in timp.

Ambele tipuri reprezinta o alegere buna, insa, trebuie sa stiti de la bun inceput ce caracteristici va doriti de la parchetul respectiv intrucat numai asa puteti sa determinati in mod corect ce aveti nevoie.

parchet bambus densificat

Acestea au fost doar cateva informatii esentiale despre cele doua tipuri de parchet iar daca aveti nevoie de ajutor in alegerea celui mai potrivit pentru locuinta dumneavoastra atunci nu ezitati sa discutati cu specialistii nostri care va vor ajuta cu serviciile de consultanta specializata.

Pana la urma cel mai important este sa va faca o deosebita placere imaginea pe care o ofera tipul de parchet ales. Indiferent daca este vorba despre un parchet stratificat sau un parchet din  bambus densificat ceea ce conteaza pana la urma este sa va ofere tot ceea ce va asteptati de la acesta.

 

You may also like...