Tapet pentru living in tendinte in anul 2020

Tapetul este o alegere inspirata pentru a oferi un look nou locuintei tale. In comparatie cu vopsirea peretilor tapetul poate sa iti aduca foarte multe avantaje precum evitarea prafului si mizeriei, vopseaua care stropeste peste tot si trebuie curatata la urma. De asemenea, nu va mai trebui sa acoperi tot mobilierul numai pentru a putea sa oferi casei tale un aspect cu totul nou. Operatiunea este simpla si curata, iar cu putina indemanare si rabdare oricine poate sa puna tapet in living. 

tapet living decolandia
Tapet living – interior minimalist

Tapetul asigura un finisaj perfect pentru intreaga locuinta si, cum in majoritatea apartamentelor vechi peretii nu sunt drepti nu va mai trebui sa investesti in materiale suplimentare doar pentru a te asigura ca totul poate sa fie perfect. Tapetul permite sa creezi decoruri spectaculoase pentru living-ul tau si sa oferi o noua viata intregului spatiu. 

Insa, pentru a te putea bucura de toate avantajele, este nevoie sa folosesti un model de tapet in tendintele actuale pentru a evita sa iti transformi living-ul in casa bunicii. Pentru anul 2020, specialistii in amenajari interioare recomanda mai multe tipuri de tapet. 

tapet living room
Tapet living in stil Victorian


Tapet impermeabil 

Mai ales daca doresti sa folosesti tapet in bucatarie sau baie ai nevoie de un tip de tapet care sa permita instalarea in aceste zone. Solutia este sa achizitionezi tapet impermeabil care poate sa reziste in conditii de umiditate ridicata. Vei putea sa gaseti numeroase modele de tapet impermeabil care sa poata fi incorporate usor in stilul de amenajari interioare astfel incat sa se potriveasca si chiar sa aduca putina originalitate spatiului. 

Tapet model piatra

Mai ales pentru un living care se doreste a fi continuarea terasei tale, poti sa folosesti un model de tapet care imita piatra. Este foarte apreciat anul acesta deoarece tendintele spun ca o apropiere cat mai mare cu natura este de preferat. Asadar, daca iti plac decorurile naturale atunci poti sa alegi acest model de tapet pentru living. 

Fototapet

Poti sa alegi si ceva mai creativ asa cum este fototapetul. Acest tip de tapet este foarte popular si in tendinte anul acesta deoarece iti permite sa pui pe perete orice imagine iti doresti. Incepand de la modele abstracte pana la peisaje, fototapetul ofera optiuni nelimitate pentru a putea sa te bucuri de un stil de amenajari interioare original. 

Totusi, atunci cand vine vorba despre fototapet este esential sa investesti intr-un model de calitate care sa fie durabil si rezistent. 

Orice tip de tapet ai alege, este important sa iti placa si sa iti completeze casa in mod armonios. Cu siguranta, tapetul este unul dintre cele mai originale modalitati prin care poti sa iti transformi casa simplu si rapid. Tapetul transforma orice locuinta intr-un spatiu modern si elegant, iar tot ce ai nevoie este putina indemanare si timp liber. De asemenea, nu este nevoie de un specialist pentru a pune tapet in spatiile dorite intrucat aplicarea este foarte simpla. Tapetul este rezistent si durabil iar efectul vizual este unul impresionant. Cu siguranta merita sa apelezi la aceasta optiune mai ales atunci cand iti doresti o schimbare rapida. 

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact form 1″]

You may also like...