Petreci mult timp cu familia? Parchetul de bambus este o optiune estetica si durabila

Cele mai pretioase momente sunt cele petrecute cu familia. De fiecare data cand ajungi acasa urmati un ritual stiut numai de voi. Te joci cu copii in living, desenati, petreci timpul cu sotul sau sotia ta, luati masa in familie si aveti numeroase activitati comune. Daca aveti obiceiul sa va petreceti timpul mai mult in living, atunci trebuie sa stii ca o pardoseala de calitate este mai mult decat esentiala. Trebuie sa fie rezistenta si durabila, astfel incat sa te poti juca cu copii fara sa iti faci probleme ca s-ar putea deteriora.

Pardoseli făcute să reziste

Daca iti doresti o pardoseala care sa indeplineasca toate conditiile pentru a putea petrece timpul in living cat mai mult realizand activitatile de familie care va plac cel mai mult, o solutie foarte buna este sa montezi parchet din bambus

Parchetul din bambus densificat- calitatea pentru confort 

Parchetul din bambus densificat indeplineste toate calitatile unei pardoseli estetice si de durata. Bambusul este un material care creste foarte rapid, motiv pentru care poate sa fie exploatat rapid. Este un material care a capatat foarte multa popularitate datorita calitatilor si avantajelor oferite pe termen lung.  In primul rand vorbim despre durabilitate.

Alegand parchet din bambus te vei putea bucura de o serie de avantaje care nu au legatura numai cu aspectul estetic. Acest tip de parchet este dur si durabil, ecologic si chiar are un nivel sporti de rezistenta la umiditate, comparabil cu alte tipuri de lemn.

Bambusul – un material ecologic cu aspect fabulos

Bambusul este o planta asiatica cu crestere rapida, fiind excelent pentru a se fabrica parchet dar si alte tipuri de obiecte precum mobilier. Parchetul din bambus se incadreaza in orice stil de amenajari interioare si are o duritate remarcabila, motiv pentru care poate sa fie instalat in spatii cu circulatie intensa. In special in living va crea un efect spectaculos si reuseste sa scoata in evidenta in mod placut toate elementele de amenajari interioare. Este rezistent si la razele UV si nu se zgarie cu usurinta insa, este recomandat ca atunci cand muti mobila sa iti iei masuri de precautie. 

Desenul lasat de fibra de bambus este interesant, motiv pentru care va contribui foarte mult la aspectul estetic al incaperii in care este montat. In plus, parchetul din bambus este disponibil in numeroase culori deosebite si poti alege orice nuanta iti doresti. 

Parchetul din bambus – prietenos cu toata familia

Timpul petrecut cu familia este nepretuit, motiv pentru care trebuie sa te inconjori de tot ceea ce este mai bun. Alegand parchet de calitate nu iti vei face probleme daca orele de joaca sunt prea intense si s-ar putea deteriora parchetul. 

Parchetul din bambus este rezistent si de calitate. La ora actuala este o optiune foarte populara si apreciata pe scara larga. Investeste in parchet de bambus de calitate. Astfel te vei asigura ca bucuria timpului petrecut cu familia nu este afectata de efectuarea unor reparatii neasteptate. Avand in vedere calitatile deosebite ale parchetului din bambus vei putea sa iti realizezi amenajari interioare asa cum ai visat si ti-ai dorit intotdeauna.

You may also like...