Parchet durabil pentru casa ta

3 tipuri de parchet durabil pentru casa ta

 

Casa ta merita sa arate exact ca in revistele de specialitate ale caror poze le-ai admirat intotdeauna: amenajate cu un parchet din lemn, mobilier nou si accesorii frumoase care sa completeze intregul design. Dar durabilitatea este prima caracteristica care conteaza in alegerea voastra. Poate te gandesti ca ai putea opta pentru un parchet laminat insa, daca tii ca parchetul sa reziste in timp, pardoseala din lemn  este un factor de diferentiere, dincolo de pret. 

Pentru a veni in ajutorul tau si pentru a putea sa iti transformi casa intr-un loc primitor si impresionant, iti recomandam in randurile urmatoare cateva modele de parchet care vor transforma spatiul intr-un mediu elegant si care, dinolo de aspect, rezista in timp pe perioade indelungate.  Asadar, iata care sunt cele mai accesibile modele de parchet care sunt disponibile pe piata la ora actuala si care te vor ajuta sa obtii imaginea dorita pentru casa ta. 

parchet durabil

Parchet din lemn autohton 

 

Daca iti doresti sa optezi pentru un tip de parchet care sa indeplineasca conditiile de durabilitate, eleganta clasica si rezistenta la trafic,  atunci parchetul din lemn autohton (precum stejar, frasin) poate raspunde exigentelor tale. In plus, parchetul din lemn se poate rascheta, ceea ce inseamna ca aspectul estetic va fi pastrat in cele mai bune conditii pe termen lung. 

Acesta este potrivit pentru living, dormitoare si holuri. 

 

Parchetul stratificat

 

Este o optiune foarte buna mai ales pentru familiile numeroase intrucat se poate intretine foarte usor si prezinta o stabilitate dimensionala buna. Poti sa alegi parchet triplustratificat sau dublu stratificat intrucat ambele prezinta optiuni foarte bune mai ales daca doresti sa instalezi sisteme de incalzire in pardoseala. Sunt fabricate din esente durabile precum stejar, frasin, nuc, salcam, cires, merbau, palisandru, wenge sau alte tipuri de lemn exotic care isi pun amprenta prin texturile deosebite.  

 

Parchetul  din bambus densificat

 

 Parchetul din bambus densificat este una dintre cele mai rezistente pardoseli, datorita bambusului care trece printr-un procedeu de densificare. Cand iti doresti sa instalezi un parchet din lemn esente exotice si sa reziste pentru mult timp, atunci acest tip de dusumea este cel mai potrivit. 

Parchetul din bambus densificat reprezinta o alegere foarte buna pentru a oferi casei tale un aspect estetic placut, dar, gratie densitatii sale sporite acesta iti va fi prieten pentur multa vreme in casa. 

Tipurile de parchet prezentate in randurile anterioare  sunt de calitate superioara, le gasesti la noi pe site si au preturi accesibile. Montand pardoseli de calitate, tu si familia ta va bucurati de confortul casei, economii (nu mai trebuie sa schimbati parchetul, ci doar sa il refinisati) si de un material ecologic.  Mai mult chiar, montand parchet durabil, inclusiv nepotii tai se pot bucura ca tu ai facut o alegere buna. 

You may also like...