De ce sa alegi parchet autohton?

3 motive pentru care parchetul autohton reprezinta cea mai buna alegere pentru casa ta

parchet autohton- decolandia

Nu este o noutate faptul ca parchetul autohton ramane cel mai apreciat tip de pardoseala care sa innobileze design-ul interior al unei case. Parchetul din esente de lemn masiv precum stejarul, are numeroase calitati, printre care, putem sa amintim de personalitatea unica pe care o ofera spatiului, creand un camin primitor si calduros indiferent de stilul de amenajari interioare abordat. 

Atunci cand intri intr-o incapere, primul lucru pe care il observi este pardoseala frumoasa care completeaza amenajarile interioare. Pe piata poti sa gasesti o diversitate mare de modele si tipuri de parchet dar intotdeauna cel din esente de lemn masiv este cel care reuseste sa impresioneze cel mai mult. Noi iti oferim trei motive pentru care parchetul autohton reprezinta o alegere potrivita pe care merita sa o iei in considerare. 

 

Parchet autohton  – un etern clasic care nu se demodeaza niciodata

 

Lemnul produs in Romania este la fel de impresionant precum cel produs in orice alta tara si prezinta calitati care se pot regasi si la esentele de lemn importate din strainatate. De exemplu, parchetul din stejar are un grad de uzura normal care va face pardoseala sa reziste foarte bine in timp. 

Modelele de parchet autohton sunt disponibile intr-o paleta larga de culori, modele si forme ceea ce inseamna ca vei putea sa tii pasul cu tendintele actuale, daca aceasta este o caracteristica de care vrei sa tii cont atunci cand achizitionezi. O data instalat in casa, parchetul autohton nu se va demoda niciodata. 

parchet lemn stejar decolandia

Asigura confortul unui parchet adaptat la mediu

 

Un alt motiv pentru care merita sa investesti in parchet autohton este acela ca este mult mai bine adaptat la conditiile de mediu din tara noastra decat orice alt tip de lemn. Indiferent de zona in care locuiesti vei putea avea garantia ca parchetul nu isi va schimba calitatile in timp. 

 

Este un parchet pentru o viata intreaga 

 

Daca iti doresti ca parchetul instalat sa te tina o viata intreaga atunci trebuie sa investesti in cel autohton. Lemnul autohton este foarte stabil dimensional, poate sa fie intretinut cu usurinta si refinisat ori de cate ori iti doresti o transformare sau doresti sa redai aspectul de parchet proaspat instalat. Atat din punct de vedere al rezistentei cat si al calitatii, este un parchet care te va servi pentru o viata intreaga si vei putea sa te bucuri de tot ceea ce are de oferit. 

Acestea sunt doar cateva motive pentru care merita sa alegi parchet autohton iar pe langa acestea mai sunt zeci de alte motive. Cu siguranta, in momentul in care vei instala un astfel de parchet vei putea sa te bucuri de toate calitatile sale si vei avea parte de acesta pentru tot restul vietii. Este un tip de parchet care poate sa ofere oricarei case un aer nobil, o imagine impresionanta si garantia rezistentei pe termen lung. 

Atunci cand doresti sa alegi un tip de pardoseala potrivit pentru casa ta, merita sa iei in considerare instalarea unui parchet autohton. 

You may also like...