Inovație de ultimă generație în domeniul teraselor de exterior: Cube Magnet.

Întotdeauna  ne-au preocupat  nevoile și părerile clienților noștri.  Așa am făcut că am extins game, am adus noi produse de calitate superioară, am îmbunătățit website-ul ca voi să aveți o experiență la superlativ în relația cu Decolandia. Continuăm să facem toate aceste lucruri. Pe acest principiu, am îmbogățit categoria de deck compozit cu un produs inovativ, unul pe care vi-l prezentăm cu drag.    

Cel mai inovator produs de la noi, comercializat pe  site,  și din categoria noutăți de la Decolandia,  este pardoseala de exterior (deck)  din material compozit, Cube – Magnet

Prin ce este specială dușumeaua de exterior Cube?

Dușumeaua de exterior din compozit Cube îmbină tradiția teraselor exterioare durabile  cu un nou sistem de prindere și montare prin cleme speciale. 

pardoseala exterior compozit CUBE NIEVE

Un aspect specific acestui tip de pardoseală este faptul că zona de caneluri are un aspect special, în care profilul închide rostul și permite ventilația sub pardoseală.  De ce sunt importante aceste aspecte?

  • pentru eficiență în montaj;
  • prin faptul că permite schimbarea punctuală a unor plăci;
  • între rosturi nu se pot pierde obiecte de valoare, nici rupe obiecte ascuțite (precum tocuri cui sau, în cazul HoReCa, tacâmuri mici);
  • se poate curăța sau igieniza ușor;
  • permite înlocuirea rapidă a plăcilor și fără deranj sau mizerie;
  • aspectul general este echilibrat, elegant, grație înlocuirii rosturilor tradiționale; 
  • toate acestea  sunt dublate de o estetică deosebită  a pardoselii din compozit.

Montaj  inventiv, adresat celor care  prețuiesc timpul, excelența și durabilitatea

Pardoseala de exterior Cube, cu aspect de dușumea, are un sistem de prindere de cleme special,  inventiv, de tip Magnet. Plăcile se prind pe un kit și o structură din aluminiu. Cu ajutorul acestor sisteme special concepute pentru o manevrare ușoară, pardoseala se montează rapid și permite schimbarea placă cu placă, atunci când e nevoie.  

De ce sunt importante aceste detalii?  Pardoseala se prinde foarte rapid  grație acestor cleme,  fără să fie nevoie să folosiți ciocane, șurubelnițe sau alte instrumente clasice de montaj. Aceasta înseamnă eficiență și un montaj curat. 

La fel de repede se poate demonta fiecare placă,  ori de câte ori este nevoie.  Demontarea poate fi  făcută de oricine,  inclusiv de  proprietar,  în cazul în care are nevoie să înlocuiască o parte din terasă, spre exemplu. 

Uitați cât de repede se scoate!

Video

Recomandăm totuși ca montajul să fie asigurat de un specialist. 

Pardoseală din compozit cu aspect elegant

Materialul  pardoselii contează pentru durabilitatea acesteia.  Deck Cube este  fabricat din material compozit, lemn și plastic, ceea ce înseamnă că dușumeaua surprinde rafinamentul lemnului,  în timp ce materialul plastic conferă durabilitate și protecție la intemperii.

Aspectul plăcilor este clasic, de dușumea,  având dimensiunile de 2200 x 145 x 22 cm.  

Coloristica este elegantă, cu aspect de lemn de teak; Ipe și Nieve – fină  și în același timp ușor de întreținut. 

În loc de concluzie:

Este o pardoseală de exterior pe care o recomandăm cu încredere pentru aspectul elegant, durabilitatea materialului compozit și sistemul inventiv de prindere. 

Ce spuneți? Ce dușumea de exterior vă montați la primăvară?

You may also like...