Top modele de parchet bambus

Parchetul cu aspect exotic și realizat cu tehnologii menite să păstreze aspectul specific esenței din care este confecționat, dar care să se comporte cât mai bune în timp, este din ce în ce mai căutat. Dacă este vorba despre un produs care să fie și ecologic, din surse de materie primă controlate și ușor regenerabile, cu atât mai bine. Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit ca în acest articol să vorbim despre parchetul de bambus densificat și să facem un top modele de parchet de bambus.

De ce parchet de bambus?

Cu toții știm ca bambusul este o trestie, care crește foarte repede și care este utilizată la confecționarea multor elemente de decor. Materialul obținut din prelucrarea lui este ușor și fiabil, putând fi transformat în diverse obiecte și piese de mobilier. Însă ceea ce-l face un produs ce merită să fie luat în calcul inclusiv pentru pardoseală este reprezentat de noua tehnologie de prelucrare, care îi sporește considerabil duritatea, rezistența la zgâriere, radiații ultraviolete și umiditate.

Astfel parchetul de bambus densificat a devenit o opțiune din ce în ce mai căutată de parchet. Modalitatea de selecție a materiei prime, de prelucrare și amestec cu anumite tipuri de rășini, de presare și de finisare cu mai multe straturi de lac poliuretanic, îi conferă o serie de proprietăți și caracteristici, ce-l plasează lejer printre opțiunile de top pentru amenajări interioare moderne și elegante.

Și cum și în ceea ce privește variantele și modele, există tendințe și o ierarhie dictată de preferințele cumpărătorilor, ne-am gândit să-ți prezentăm mai jos un top al celor mai apreciate modele de parchet de bambus.

Top modele de parchet de bambus de la Decolandia:

Fără a fi o ierarhie strictă și putând cunoaște numeroase variații, un top al celor mai apreciate modele de bambus include întotdeauna:

1. Parchet Bambus Densificat Culoare Cafeniu 

O primă variantă de pardoseală de top cu un sistem de prindere foarte lejer și cu un finisaj simplu este cea de parchet de bambus densificat de culoare cafeniu. 

Sistemul de montaj de tip click și  tratamentul cu 7 straturi de lac poliuretanic netoxic, 5 pentru protecție UV și 2 pentru protecție anti-zgâriere, simplifică mult munca și oferă mai multă trăinicie rezultatului final. 

Aspectul și caracteristicile specifice, conferă oricărui design un aspect impecabil și o rezistență mult mai bună decât în cazul variantelor clasice de parchet de bambus. Produsul este încadrat la clasa de calitate: A, care este cea mai înaltă.

parchet bambus densificat cafeniu

2. Parchet Bambus Culoare Cafeniu Satinat

Atunci când vă doriți un interior călduros și clasic, un parchet de bambus cafeniu satinat este o alege foarte potrivită. Modalitatea simplă de montare, datorită sistemului de îmbinare, prin click și finisarea specifică, cu 7 straturi de lac poliuretanic netoxic, fac din acest produs o alegere inspirată pentru orice tip de amenajare.

Culoarea cafenie specifică, este obtinuta prin tratarea termica a lemnului. Finisajul se potrivește foarte bine pentru spații generoase și bine iluminate natural, ce nu au nevoie de amplificarea senzației de spatialitate.

parchet bambus cafeniu satinat

3. Parchet Bambus Densificat Culoare Natural

Un parchet de bambus simplu și elegant, ce poate fi integrat în orice tip de design, acolo unde se dorește luminozitate și confort, este această variantă de parchet de bambus culoare natur.

Integrarea materialului de baza și finisajul conferă un farmec special, potrivit atât pentru o amenajare clasică, cât și pentru una ultra modernă. Este un produs rezistent la trafic intens, ce poate fi utilizat nu doar pentru  amenajarea unui spațiu rezidențial, ci și pentru amenajarea unor spații cu destinație comercială. Nu este recomandat pentru utilizarea cu sisteme de încălzire prin pardoseală.

4.  Parchet Bambus Densificat Culoare Natural, Sistem Click

Dacă vă doriți un parchet de bambus simplu, cald și durabil, puteți merge pe varianta de parchet de bambus densificat de culoare natur. Este un produs care se integrează simplu în orice tip de design și care este recomandat pentru orice tip de amenajare, inclusiv una cu trafic ceva mai intens, cum ar fi cel dintr-un spațiu comercial. 

Sistemul de montaj de tip click reduce durata și costurile manoperei, nemaifiind nevoie de achiziția de adeziv. Produsul conferă luminozitate și spațialitate oriunde este montat. Finisajul respectă standardele clasei la care este încadrat, respectiv clasa A și este realizat prin aplicarea de 7 straturi de lac poliuretanic netoxic. Este foarte rezistent la condiții de trafic intens. Însă nu este recomandat pentru un sistem de încălzire prin pardoseală.

5. Parchet Bambus Densificat, Lemn Stejar, Culoare Gri, Sistem Click 

În cazul în care intenționați că obțineți un efect deosebit și avantajele unuia dintre cele  mai bine cotate variante de prelucrare a bambusului, recomandăm  parchetul de bambus densificat, cu finisaj de lemn de stejar, culoare gri. Este o alegere perfectă pentru un interior modern și sofisticat, în care parchetul să fie un element de design puternic și cu personalitate. Datorită sistemului de tip click este simplu de montat și configurat și nu necesită costuri suplimentare pentru cumpărarea unui adeziv. Este cotat la clasa superioară de calitate și puritate, fiind încadrat imediat nucul brazilian sau ipe.  Produsul are irizatii ce bat în cafeniu, obținute printr-un tratament termic specific.

În concluzie, dacă v-ați gândit să faceți o schimbare în amenajarea locuinței sau a unui spațiu comercial, nu treceți cu vederea noile variante de parchet de bambus. Procedurile actuale de densificare și finisare, le sporesc mult calitățile și rezistența, și le încadrează în partea superioară a topului de parchet cu duritate foarte ridicată.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre produse, modele, nuanțe, recomandări,  apelați la consilierii de vânzări de la Decolandia !

Imagini: Decolandia, pexels.com + simulatorul VIS

You may also like...