Pardoseli pentru HORECA – restaurante, hoteluri, pensiuni

Traficul intens este primul aspect care trebuie luat in considerare atunci cand se amenajeaza o terasa pentru un restaurant. Totodata, este important ca tipul de pardoseala aleasa sa contribuie la crearea unei atmosfere placute care sa imbie clientii sa ramana mai mult. Un design de top, curatenie, confort si o atmosfera placuta, sunt ingredientele secrete ale unei afaceri de succes in domeniul HORECA

Astfel, nu trebuie sa omiti faptul ca o pardoseala potrivita si de calitate, mentine mereu afacerea activa si daca faci o alegere corespunzatoare nu va trebui sa investesti frecvent in amenajari exterioare. 

Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de pardoseli pentru terase, motiv pentru care selectarea unei pardoseli potrivite poate sa devina o adevarata provocare. Daca deja cunosti ce tip de design interior vei alege, atunci este esential sa te asiguri ca tipul de pardoseala de exterior aleasa  este o continuitate de stil, dar si durabilitate. Asadar, am selectat pentru tine 3 tipuri de pardoseli care merita sa fie luate in considerare ca solutie pentru amenajarea de restaurante, cafenele, pub-uri, dar si pentru terasele aferente. 

Decking-ul WPC pentru exterior

Orice restaurant sau unitate de cazare, are nevoie de o terasa unde clientii sa se poata relaxa in voie. Pentru amenajarea terasei poti lua in considerare utilizarea deck-ului WPC. Acesta este un material compozit obtinut din amestecarea lemnului cu mase plastice iar materialul obtinut este de inalta calitate si rezistenta. 

Deck-ul WPC este un tip de pardoseala care nu are nevoie de intretinere minutioasa si este conceput pentru trafic intens. 

Parchetul din bambus densificat 

Pentru interior, daca iti doresti o unitate de servire elegant si modern, poti alege si parchet din bambus. Pentru a putea rezista pe termen lung  recomandarea noastra se indreapta spre varianta de bambus densificat. 

Parchetul din bambus densificat este cald, confortabil si se potriveste unui spatiu in care oamenii sa se simta cat mai bine. In plus, poate fi reconditionat similar parchetului din lemn. 

Pardoseli LVT sau SPC

Mai ales ca este vorba despre o unitate HORECA, intotdeauna se varsa ceva pe jos, intotdeauna este trafic intens si este nevoie de o atentie speciala pentru a mentine pardoselile curate. Pardoselile LVT și SPC reprezinta o alta inovatie si se potriveste execelent pentru unitatile HORECA. Este un tip de pardoseala foarte rezistent si durabil, fiind realizat din vinil de inalta calitate si dintr-o selectie precisa de minerale alese in urma unor cercetari amanuntite. LVT-ul este obtinut in urma unui proces special ce presupune presarea compozitului mineral si a fibrelor termoplastice prin role speciale si laminare.  SPC este un material  durabil si inovativ.

Materialul este rezistent la apa, are durabilitate crescuta, sunt compatibile cu sisteme de incalzire in pardoseala, atenueaza zgomotul, se monteaza rapid si are un design variat si modern. 

LVT-ul este potrivit pentru amenajari moderne ale unitatilor HORECA si ofera o serie de avantaje care merita sa fie luate in considerare. 

Acestea sunt doar cateva optiuni din care poti alege pentru a avea o unitate amenajata astfel incat sa fie un loc placut pentru clienti in care sa se simta cat mai confortabil. 

You may also like...