Parchet de Bambus Densificat, Atingere Fibra Lemn Stejar, Culoare Alb, cu Click 920x125x14mm (ADW-CF)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: In stoc
239 RON / mp
252 RON
Per ambalaj: 1.3725 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: ADW-CF
Brand: Class Bambus
Material: Bambus
Grosime: 14 mm
Culoare: Alb
Tip prindere: Click
Tratament suprafata: Lacuit
Finisaj particular: Embosat, Periat
Tip produs: Parchet
Total comanda: 1.3725 mp = 328,02 RON

Un parchet ce combina duritatea exceptionala a bambusului densificat cu aspectul si textura fibrei naturale a lemnului de stejar. Culoarea alb permite realizarea de decoruri contemporane, luminoase cu un echilibru intre culoare si nonculoare.

Clasa de calitate: A - Cea mai inalta

Dimensiuni: 920 x 125 x 14 mm
Umiditate: 10(+-2)%
Masa specifica: 1150 Kg/m3 sau 14,98 Kg/m2

Sistem Click

Duritate Brinell: 14.3
Duritate Janka: 1360 Kgf (2820 lbf)
Finisare: 7 straturi de lac poliuretanic netoxic (5 straturi de lac tratat UV si 2 straturi finale protectoare anti zgariere).
Tip finisaj: satinat
Ambalaj: livrat in cutii de 12 bucati (1,3725 mp/cutie)( 21 Kg/ cutie)

Recomandari:

  • Sistemul Clic de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Acest parchet, prin textura sa nu seamana cu lemnul clasic de bambus. Nu se vad nodurile de bambus. Este un parchet extrem de dur, fiind adesea folosit si in spatii publice cu trafic intens. Are un aspect deosebit de atragator, varianta cafeniu fiind obtinuta prin tratamentul termic al lemnului. Parchetul de bambus densificat cafeniu este preferat pentru incaperi mai spatioase, care sunt si bine luminate.RECOMANDAT si pentru trafic intens. NERECOMANDAT pentru incalzirea in pardoseala. In schimb toate modelele de parchet de bambus orizontal sunt compatibile pentru acest tip de incalzire. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

  • Bambusul densificat este una dintre cele mai dure esente de lemn posibile. Parchetul de lemn poate fi clasificat conform duritatii dupa urmatoarea schema:

  • Modelul cafeniu se obtine prin termotratarea in cuptoare speciale a fibrei de bambus care initial are culoarea natur, un bej foarte deschis, cu tente aurii. Prin tratamentul termic, zaharurile continute in fibra caramelizeaza si se obtine nuanta cafeniu, cu o atractivitate deosebita. Panourile mari astfel obtinute se debiteaza in placile de parchet cu sistemul de prindere corespunzator, clic sau nut si feder.
  • Sistemul de montaj flotant are avantajul unui montaj foarte usor, rapid si economic (nemaiutilizandu-se adezivii). Trebuie avut in vedere totusi ca suprafata pe care se monteaza sa fie plana, pentru a nu aparea efectul de trambulina (miscarea placilor atunci cand se paseste pe ele). Se recomanda de asemenea folosirea de substraturi fonoizolante, si eventual si hidroizolante. 
  • Trebuie avut in vedere, ca la orice parchet din lemn, faptul ca trebuiesc respectat intervalul de umiditate in ambient intre 40% si 60%. Aceasta este de altfel si plaja de umiditate recomandata pentru oameni, intrucat iesirea din aceasta zona de umiditate duce la probleme diferite (respiratorii, tegumentare etc.).
  • Bambusul este o esenta minunata din multe puncte de vedere si alegand acest tip de parchet va veti bucura de o esenta trainica, aspectuasa si ecologica.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare