Parchet Bambus Densificat Culoare Natural (NSW-F)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
Valabilitate: Lipsa stoc
237 RON / mp
Per ambalaj: 1.59 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: NSW-F 920x96x14
Brand: Class Bambus
Material: Bambus
Grosime: 14 mm
Culoare: Natur, Bej
Format placa: 1 strip
Tip prindere: Nut si feder
Tratament suprafata: Lacuit
Finisaj particular: Neted, Bizotat
Modele montaj: Tesut aleatoriu, Tesut la jumatate
Tip produs: Parchet

Clasa de calitate: A - Cea mai inalta

Dimensiuni: 920 x 96 x 14 mm


Umiditate: 10(+-2)%
Masa specifica: 1150 Kg/m3 sau 14,98 Kg/m2
Duritate Brinell: 14.3
Duritate Janka: 1360 Kgf (2820 lbf)
Finisare: 7 straturi de lac poliuretanic netoxic (5 straturi de lac tratat UV si 2 straturi finale protectoare anti zgariere).
Tip finisaj: satinat
Ambalaj: livrat in cutii de 18 bucati (1.59 mp/cutie)(21 Kg/ cutie)

Recomandari:

  • Pentru acolo unde doriti o luminozitate amplificata a incaperii, dar si o rezistenta foarte mare la trafic, parchetul de bambus densificat culoare natural este solutia perfecta. Nervurile acestuia sunt deosebit de atractive, neavand totusi un desen uniform cum este cazul parchetului de bambus clasic. La acesta practic nu apar nodurile de bambus. Totodata culoarea este foarte usor de intretinut.RECOMANDAT si pentru trafic intens. NERECOMANDAT pentru incalzirea in pardoseala. In schimb toate modelele de parchet de bambus orizontal sunt compatibile pentru acest tip de incalzire. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

  • Parchetul densificat este una dintre cele mai dure esente din care se poate face parchet. Puteti vedea un astfel de clasament in imaginea urmatoare:

 

  • Parchetul cu nut si feder este conceput pentru a fi montat prin lipire sau prindere mecanica (cu capse sau cuisoare). Acest lucru il face o podea foarte solida, fara miscari nedorite, si pretabila pentru viitoare raschetari.
  • Trebuie avut in vedere, ca in cazul tuturor esentelor de lem, ca intervalul recomandat de umiditate din incapare trebuie mentinut intre 40% si 60%, un interval recomandat nu numai pentru orice obiect de finisaj sau mobilier din lemn, dar si pentru oameni si sanatatea lor. In acest sens se pot folosi diferite metode printre care aerisirea regulata a incaperilor, vase de apa, umidificatoare, dezumidificatoare. Se recomanda sa se plece de la un lucru de baza, respectiv monitorizarea parametrilor cu o mini statie meteo de interior, care arata temperatura si umiditatea atmosferica.

 

Fisa Tehnica

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Produse vizualizate recent