Site-ul decolandia.ro este proprietatea Smartrade International SRL, inregistrata in Romania sub numarul J40/13692/2006, CUI RO 18965730,

adresa sediului social: Str. Blandiana nr. 6, sect 6, Bucuresti

adresa punct de lucru: Str. Frosa Sarandy nr. 15, sect 1, Bucuresti, definite in continuare ca Decolandia.

Accesul dumneavoastra la site-ul decolandia.ro este guvernat de acesti termeni si conditii. Prin accesarea, rasfoirea si utilizarea Siteului web, va dati consimtamantul ca ati citit, inteles si acceptat, fara reserve, Termenii si Conditiile, asa cum sunt ele, inclusiv modificate din cand in cand de catre Decolandia.

Daca Decolandia decide sa modifice Termenii si conditiile, va posta o noua versiune pe website. De aceea sunteti invitat sa revedeti periodic aceasta sectiune de Termeni si conditii.

Pretul produselor

Toate produsele din site au preturile exprimate in RON si contin TVA (19%)

Livrarea produselor

La comenzile mai mari de 3000 RON transportul este GRATUIT pentru Bucuresti sai Ilfov si daca livrarea presupune un singur transport.

Pentru comenzile efectuate in alte localitati decat Bucuresti si Ilfov, transportul se va calcula separat de la caz la caz.

Garantia

Toate produsele de folosinta indelungata comercializate de www.decolandia.ro beneficiaza de garantia legala de 24 de luni.
Decolandia nu poate fi trasa la raspundere pentru montajul defectuos efectuat de catre terti. Garantia se limiteaza strict la reparatia sau inlocuirea produsului defect si nu se poate extinde asupra altor pagube survenite sau a transportului produselor defecte.

Procedura de retur

Renuntarea la comanda pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.decolandia.ro se poate face in termen de 14 zile de la primirea comenzii. In acest caz, clientul va plati costurile de returnare a produselor catre punctul de stocare initial (acesta poate fi, in functie de produsul achizitionat, un depozit din Romania sau dintr-o alta tara mambra UE). Vor fi acceptate retur, doar acele produse nedeteriorate si care nu au ambalajul stricat sau murdar.

Restituirea sumelor aferente comenzilor returnate, se va face in termenul legal, dupa receptionarea returului.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului si in special, dar fara a exlude altele, textele, logourile, fotografiile, videoclipurile, sunetele, muzica, layout-ul, designul, know-how-ul tehnologiile, produsele si procesele sunt proprietatea Decolandia, sau sunt utilizate cu acordul proprietarilor. De aceea, ele sunt protejate de legislatia din domeniul drepturilor de autor.

Nimic din ceea ce exista in website nu va fi interpretat ca de natura sa dea dreptul de a fi utilizat inafara website-ului.

Utilizarea site-ului web

Puteti descarca, arata sau tipari continut din site doar in interes personal, necomercial. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, sau transmiterea continutului website-ului partial sau total, prin orice mijloace, este strict interzisa, cu exceptia consimtamantului scris dat in prealabil de catre Decolandia.

Informatii cu caracter personal

Orice informatii cu caracter personal pe care o trimiteti prin Internet catre website sunt protejate si tratate conform POLITICILOR DE CONFIDENTIALITATE.

Decolandia va invita sa cititi politica de protectie a datelor cu caracter personal cu atentie inainte de a transmite catre Decolandia orice tip de astfel de date.

Link-uri sau materiale de la terti

In vederea oferirii unui continut cat mai cuprinzator, site-ul web poate sa contina link-uri hypertext catre alte site-uri web sau materiale puse la dispozitie de terti, care nu sunt controlati de catre Decolandia. Decolandia nu va fi facuta raspunzatoare pentru continutul acestor site-uri web sau materiale sau pentru vreo procesare sau transmitere a datelor personale, instalare de cookieuri sau alte procesari facute de catre acesti terti. Decolandia este absolvita de orice raspundere in relatia cu continutul lor, legalitatea sau acuratetea functiilor.

Managementul securitatii codurilor de acces

Unele servicii furnizate de catre Website pot sa solicite un cod de access sau parola, furnizata de catre website. Aceste coduri sau parole sunt strict confidentiale si personale. Sunteti singurul responsabil de administrarea, pastrarea si consecintele folosirii lor. Trebuie sa luati toate masurile necesare pentru a pastra aceste coduri de acces si parole secrete. Decolandia nu va putea fi trasa la raspundere pentru utilizarea frauduloasa a codurilor de access sau a parolelor.

Limitarea raspunderii

Desi Decolandia depune mari eforturi pentru a pastra un continut cat mai acurat al site-ului, el poate totusi sa contina inadvertente sau erori de scriere. Decolandia nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea, integritatea sau aducerea la zi a site-ului sau asupra rezultatelor obtinute din utilizarea site-ului. Folositi site-ul si materialele din cadrul sau pe propriul risc.

Decolandia nu garanteaza ca site-ul va functiona fara erori sau ca site-ul sau serverul de gazduire sunt protejate total de virusi informatici sau malware. Decolandia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru vreo pierdere cauzata de virusi informatici sau malware.