Cum cumpar?

  • Pentru a achizitiona produsele noastre puteti sa folositi una din urmatoarele metode:

    1. Comanda poate fi plasata direct prin intermediul cosului de cumparaturi de pe site sau ne puteti scrie pe email sau telefona pentru a ne comunica produsele dorite de dumneavoastra.

    2. Puteti solicita mostre gratuite achitand doar costul curierului pentru a va putea decide asupra produsului dorit.

    3. Cautati o locatie apropiata de dumneavoastra din sectiunea contact a site-ului si puteti vedea acolo produsele noastre si plasa comanda..

Ramburs la livrare

Unele categorii de produse, care se incadreaza din punct de vedere al greutatii si volumului, plata se poate face prin ramburs la livrare. Dupa adaugarea in cosul de cumparaturi se va putea vedea daca plata prin ramburs este disponibila pentru categoria respectiva de produse. 

Plata prin transfer bancar

Produsele pot fi achitate prin transfer catre contul RO18BACX0000000360843000, deschis la Unicredit Bank. Dupa plasarea comenzii va vom trimite o factura proforma iar livrarea se va face dupa acitarea acesteia.

Comisioanele sunt cele percepute de banca dumneavoastra.

Plateste online cu cardul prin Euplatesc.ro


Dupa ce ati stabilit detaliile despre produsele pe care doriti sa le achizitionati impreuna cu consultantii nostri si ati obtinut o factura proforma sau o factura fiscala puteti sa o achitati online prin intermediul Euplatesc.ro folosind formularul de mai jos.

Timpul de livrare este de 48-72 de ore pentru produsele pentru care exista stoc sau va fi comunicat dupa plasarea comenzii pentru produsele ce sunt disponibile la comanda.

Informatii plata

Informatii factura