Cum cumpar?

  • Pentru a achizitiona produsele noastre puteti sa folositi una din urmatoarele metode:

    1. Comanda poate fi plasata direct prin intermediul cosului de cumparaturi de pe site sau ne puteti scrie pe email sau telefona pentru a ne comunica produsele dorite de dumneavoastra.

    2. Puteti solicita mostre gratuite achitand doar costul curierului pentru a va putea decide asupra produsului dorit.

    3. Cautati o locatie apropiata de dumneavoastra din sectiunea contact a site-ului si puteti vedea acolo produsele noastre si plasa comanda..

Modalitati de plata

1. Plata prin transfer bancar

Produsele pot fi achitate prin transfer catre contul RO18BACX0000000360843000, deschis la Unicredit Bank. Dupa plasarea comenzii va vom trimite o factura proforma iar livrarea se va face dupa acitarea acesteia.

Comisioanele sunt cele percepute de banca dumneavoastra.

2. Plateste online cu cardul prin Euplatesc.ro


Dupa ce ati stabilit detaliile despre produsele pe care doriti sa le achizitionati impreuna cu consultantii nostri si ati obtinut o factura proforma sau o factura fiscala puteti sa o achitati online prin intermediul Euplatesc.ro folosind formularul de mai jos.

Posesorii urmatoarelor tipuri de carduri pot opta si pentru plata in rate cu dobanda zero:

BT Star maxim 6 rate

BRD Finance maxim 9 rate

Alpha Bank maxim 9 rate

Garanti Bank maxim 7 rate

 

4. Plata in rate online prin TBI Pay

 

Puteti accesa foarte usor un credit online pentru achizitia produsului direct din cosul de cumparaturi sau solicitandu-ne un link de plata pentru o proforma primita. Puteti opta pentru intre 6 si 60 de rate cu dobanda avantajoasa. Puteti vedea simulatorul de rate in cosul de cumparaturi.

 

5. Cu card bancar in Showroom

Puteti opta pentru plata cu orice card bancar in Showroom. Iar daca detineti un card de credit la Unicredit Bank, puteti opta si pentru plata in 12 rate fara dobanda.

6. Numerar in showroom

Puteti achita in numerar la showroomul nostru din str. Frosa Sarandy nr. 15, Sector 1, Bucuresti. Limita pentru plata cash este de 5000 RON. 

7. Ramburs la livrare

Pentru unele categorii de produse, care se incadreaza din punct de vedere al greutatii si volumului, plata se poate face prin ramburs la livrare. Dupa adaugarea in cosul de cumparaturi se va putea vedea daca plata prin ramburs este disponibila pentru categoria respectiva de produse. 

Termen de livrare

Timpul de livrare este de 24-72 de ore pentru produsele pentru care exista stoc sau va fi comunicat dupa plasarea comenzii pentru produsele ce sunt disponibile la comanda. Va rog sa luati legatura cu noi pentru a va confirma termenul de livrare pentru produsele care se livreaza la comanda.

In cazul in care aveti o proforma pentru care s-a confirmat stocul, puteti achita cu cardul prin Euplatesc.ro folosind formularul de mai jos:

Informatii plata

Informatii factura