Pardoseala de exterior din compozit pentru intretinere simpla

Pardoseala de exterior din compozit – acel tip de pardoseala prietenos care nu va da batai de cap

 

Aparuta destul de recent pe piata romaneasca, pardoseala exterior compozit a capatat o popularitate destul de mare in amenajari interioare. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor sale deosebite dar si aspectului pe care il ofera dupa ce a fost instalat. Dupa cum stiti, pentru exterior se potriveste o pardoseala rezistenta, capabila sa faca fata intemperiilor si solicitarilor crescute. Pardoseala de exterior din compozit (decking) cu siguranta reuseste sa se incadreze in aceste cerinte si sa faca fata chiar si la cele patru anotimpuri de la noi.

 

Calitatile pardoselilor pentru exterior din compozit

 

Spre deosebire de pardoselile din lemn clasic, pardoselile de tip compozit au avantajul ca nu necesita o mentenanta anuala prin prin lacuire sau chiar raschetare in anumite cazuri intrucat o data ce a fost instalata interventia umana este minima. Pardoseala exterior compozit este rezistenta la umezeala, la mucegai si nu putrezeste. Acesta este si unul dintre motivele pentru care o astfel de pardoseala este utilizata chiar si pentru a incadra piscinele. Culoarea ramane aceeasi chiar daca pardoseala este expusa indelungat la razele soarelui intrucat este tratat cu aditivi speciali inca din procesul de fabricatie astfel incat sa i se pastreze calitatile intacte.

terasa de exterior din compozit pentru amenajari exterioare

Materialul compozit are aproximativ 60% masa lemnoasa si astfel, deck-ul pastreaza in intregime calitatile lemnului. Aspectul, senzatia si chiar mirosul specific de lemn sunt pastrate insa nu pastreaza dezavantajele pe care le-ar avea instalarea unei pardoseli din lemn 100% in exterior. Daca doriti sa ne exprimam mai simplu, este un lemn plastifiat.

Totodata, daca sunteti in cautarea unei pardoseli exterior care este ecologic atunci aceasta este solutia cea mai perfecta pentru dumneavoastra. In plus, pardoseala exterior compozit este disponibila in numeroase nuante astfel incat sa va puteti personaliza terasa in functie de dorintele dumneavoastra.

Un alt avantaj al acestui tip de pardoseala este faptul ca nu exista pericolul sa va intepati in aschii de lemn in cazul in care circulati cu picioarele desculte. Nu aluneca, nu se zgarie cu usurinta, nu crapa, rezista la temperaturi inalte, nu este atacat de insecte si multe alte astfel de avantaje.

 

Pardoseala de exterior din compozit de calitate pentru terase, restaurante si gradini

 

Calitatea superioara a acestui tip de pardoseala exterior compozit va fi dovedita in anii lungi de utilizare si veti putea sa aveti motive nenumarate pentru a fi multumiti. Instalarea acestui tip de pardoseala se realizeaza cu ajutorul specialistilor pentru a putea sa se puna in valoare toate calitatile pe care le prezinta. Prietenos fata de mediul inconjurator, materialul utilizat pentru a obtine pardoseala exterior compozit nu polueaza insa, in momentul in care decideti sa schimbati tipul de pardoseala va recomandam sa aruncati deseurile rezultate in spatii special amenajate.

 

Cat despre pretul acestui tip de pardoseala, acesta este accesibil. Pretul depinde foarte mult si de suprafata pe care doriti sa o acoperiti cu acest tip de pardoseala, dar si de echipa de specialisti care o monteaza. Pentru mai multe detalii despre pardoseala de exterior din compozit contactati specialistii nostri si veti putea stabili cu acestia necesarul, dar si toate detaliile importante pentru a va putea bucura de o pardoseala exact asa cum vi-ati dorit.

You may also like...