Podele terasa (decking), frasin thermo, riflat, 1000-2800x100x21mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
Valabilitate: La comanda
553 RON / mp
Per ambalaj: 0.28 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: D-ASH-01
Brand: OEM
Material: Frasin termotratat
Grosime: 21 mm
Culoare: Cafeniu, Maro
Tip prindere: Cleme ascunse
Finisaj particular: Riflat
Tip produs: Deck lemn
Lungime: 1 m, 1,8 m, 2,8 m
Latime: 100 mm
Total comanda: 0.28 mp = 154,84 RON
Dimensiuni: 1000-2800x100x21mm
Calitate:A
Clasa de durabilitate (EN 350-2): 1-2 (durata de viata peste 20 ani)
Substructura recomandata:Pin tratat termic
Distanta recomandata intre substructuri:400 mm
Sistem de prindere:Cleme CON-THPE (Profix 2)

  • Frasinul thermo este una dintre cele mai stabile esente din punct de vedere dimensional si al pastrarii formei initiale. Are un aspect foarte placut, cu un desen al fibrelor linistitor. Culoarea este maro inchis si nuanta este omogena. Este foarte placut la atingere textura fiind foarte fina. Frasinul thermo are printre cele mai lungi durate de viata dintre pardoselile din lemn.
  • Deckul din lemn trebuie tratat periodic cu solutii de protectie. Pentru pastrarea unui aspect cat mai apropiat de cel natural se intrebuinteaza ulei. Uleiul are si efectul de protectie impotriva razelor UV, dar protectia nu este totala. Se recomanda uleierea de doua ori pe an, inainte si imediat dupa sezonul rece pentru a proteja terasa de efectele razelor ultraviolete. In functie de conditiile de la fata locului, variaza si necesitatea frecventei de aplicare a uleiului sau a altor solutii de protectie.  Neuleiata, pardoseala exterioara din lemn termotratat, ca si lemnul obisnuit dealtfel, va capata in timp nuante de gri, si chiar micro-fisuri, care in mod normal nu pun probleme de rezistenta a materialului. Se pot utiliza si solutii care creaza un strat de protectie al lemnului dar acestea trebuie sa fie dedicate teraselor circulabile, iar in decursul anilor acestea vor incepe sa se exfolieze, fiind necesara o curatare mecanica.

Fisa Tehnica

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare