Podele compozit UPM Profi Deck 150, gri, 55960/0240

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: In stoc
459 RON / mp
Per ambalaj: 0.62 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: 55960/0240
Brand: UPM ProFi Deck
Material: WPC
Grosime: 28 mm
Culoare: Gri
Tip prindere: Cleme ascunse
Tratament suprafata: Pori inchisi
Finisaj particular: Riflat
Tip produs: Deck compozit
Total comanda: 0.62 mp = 284,58 RON

Dimensiuni: 4000x150x28 mm

Avantaje principale:

1. Este fabricat cu polipropilena (PPE), avand o structura mult mai densa si rezistenta in comparatie cu polietilena din care sunt facute alte tipuri de deck.

2. La suprafata are porii inchisi, fiind rezistent la patari si la absorbtia apei

3. Avand in componenta celuloza, nu fibra lemnoasa, culoarea se pastreaza mai bine. 

Avantaje si dezavantaje deck WPC

  • Podelele pentru terasa ProFi Deck sunt produse in Finlanda de catre UPM. Componentele de baza ale acestuia sunt polimeri sintetici purificati si hirtie, aceasta din urma reprezentind hirtia care ramine in exces in urma procesului de productie a unor etichete autocolante. Materialul UPM ProFi este reciclabil in totalitate. Substantele utilizate nu sunt daunatoare mediului, nefolosindu-se PVC si alte substante chimice periculoase. UPM a obtinut pentru compozitul sau inovator si ecologic renumitul premiu Green Good Design Award. 
  • Elementele de terase cu profil pe ambele parti rezista foarte bine de-a lungul anilor, iar ingrirjirea acestora necesita un efort minim. Compozitul contine foarte putina lignina, substanta responsabila pentru innegrirea lemnului in timp. Suprafata asemanatoare cu piatra al UPM ProFi Deck nu este poroasa. Lichide, cum ar fi vinul, uleiul etc. pot fi sterse pur si simplu. De asemenea, mersul descult pe UPM ProFi Deck este foarte confortabil, deoarece acesta nu se incinge excesiv in zilele caniculare, si in acelasi timp nu prezinta risc de aschiere si, implicit, de accidentare.
  • Deckul in nuanta gri este o solutie arhitecturala moderna, in pas cu tendintele contemporante, cu o intretinere foarte usoara a culorii prin simpla spalare din timp in timp. Fiind o culoare foarte neutra, aceasta permite potrivirea cu foarte multe alte elemente decorative.
  • Desi este tratat UV, in functie de gradul de expunere la soare, deckul UPM poate suferi modificari de nuanta.

Mai jos puteti vedea un film de prezentare a modului cum trebuie instalat deck-ul UPM ProfiDeck

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare