Deck din pin termotratat, grosime 21 mm, DEC-PIN21

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
Valabilitate: La comanda
275 RON / mp
Per ambalaj: 0.212 mp (5 kg)
Cod: DEC-PIN21
Brand: OEM
Material: Pin termotratat
Grosime: 21 mm
Culoare: Natur, Bej
Finisaj particular: Riflat
Total comanda: 0.212 mp = 58,30 RON
(unitati de ambalare)

Dimensiune: 21x100x2000-2400mm

 

Utilizare: placarea teraselor exterioare

 

Tip: Decking cu striatii rare, cu fata curata

 

Prin tratare termica lemnul capata proprietati superioare. Acesta nu mai absoarbe apa, vasele capilare fiind modificate prin tratamentul termic. Totodata lemnul devine imun la atacul microorganismelor, insectelor sau a mucegaiului.

Pinul tratat termic de la Decolandia are un aspect foarte atragator si are toata gama de elemente pentru montaj. Montajul se face astfel incat nu exista suruburi aparente iar rosturile dintre placi sunt foarte mici.

Deckul din lemn trebuie tratat periodic cu solutii de protectie. Pentru pastrarea unui aspect cat mai apropiat de cel natural se intrebuinteaza ulei. Uleiul are si efectul de protectie impotriva razelor UV, dar protectia nu este totala. Se recomanda uleierea de doua ori pe an, inainte si imediat dupa sezonul rece pentru a proteja terasa de efectele razelor ultraviolete. In functie de conditiile de la fata locului, variaza si necesitatea frecventei de aplicare a uleiului sau a altor solutii de protectie.  Neuleiata, pardoseala exterioara din lemn termotratat, ca si lemnul obisnuit dealtfel, va capata in timp nuante de gri. Se pot utiliza si solutii care creaza un strat de protectie al lemnului dar acestea trebuie sa fie dedicate teraselor circulabile, iar in decursul anilor acestea vor incepe sa se exfolieze, fiind necesara o curatare mecanica.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare