Tapet antimicrobian din fibra de sticla, Vitrulan, Systexx Comfort, cod 506-629

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: In stoc
29,90 RON / mp
Per ambalaj: 50 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: 506-629
Brand: Vitrulan
Material: Fibra de sticla
Culoare: Alb
Tip prindere: Adeziv inclus
Lavabilitate: Superlavabil
Tip produs: Tapet
Total comanda: 50 mp = 1.495 RON
(unitati de ambalare)

Tapetul din fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort 629 are un model tesut. Are atat adezivul aplicat pe partea din spate, cat si un strat de vopsea alba cu pigmenti de cea mai buna calitate aplicat pe partea din fata. Adezivul se activeaza in contact cu apa, iar cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora; pentru vopsire nu este nevoie, in general, decat de un strat (valabil in cazul culorilor deschise).

Acest tapet indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0, de rezistenta la foc). Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si articolelor pentru bebelusi). Confera peretelui rezistenta la socuri, este rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale, in conditiile folosirii alaturi de vopselele recomandate de producator.

Nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme. Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, acest tapet previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi. Poate fi aplicat pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. Toate caracteristicile de mai sus il recomanda in spitale, clinici, birouri, hoteluri si restaurante, dar si in spatii rezidentiale, acolo unde se doreste un grad inalt de igiena a peretilor.

La suprafata tapetului este aplicat un strat de vopsea alba, cu pigmenti de inalta calitate, astfel ca tapetul trebuie vopsit intr-un singur strat (aspect valabil pentru alb si nuantele deschise).

Nu poate fi comprimat astfel ca sunt evitate posibile imperfectiuni ale rezultatului final; nu se dilata si nici nu se contracta, fiind astfel un substrat ideal atat pentru modele de tapet decorativ, cat si pentru alte tipuri de finisaje ale peretilor.

Avantaj: Utilizand acest tapet, economisiti pana la 40 % din timp si bani, datorita eliminarii costurilor cu adezivul, gletul si cu manopera.

Se monteaza rapid si usor!

 Proprietati:

-  clasa de rezistenta la foc Bs1d0 conform EN135011 si A conform ASTM E 84

- rezistent la minimum 4000 de cicluri de curatare si frecare

- rezistent la agentii de curatare si dezinfectare, daca se aplica un strat de vopsea pe baza de latex

- permite vaporilor de apa sa circule( valoare sd<0.14 m)

- utilizare sigura conform legilor alimentare si de folosire a substantelor posibil daunatoare 

- nu provoaca alergii, este antimicrobian si antibacterian

- nu este daunator sanatatii

- certificat Oeko-Tex clasa 3

 

Dimensiune rola: 50m x 1m

Se vinde numai la rola.

Densitate tapet: 160 g/mp

 

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

 

FILM PREZENTARE MONTAJ TAPET VITRULAN:

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare