Tapet antimicrobian din fibra de sticla, Vitrulan, Systexx Active, cod 506-SP38

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: La comanda
71,30 RON / mp
Per ambalaj: 25 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: 506-SP38
Brand: Vitrulan
Material: Fibra de sticla
Tip prindere: Adeziv inclus
Lavabilitate: Superlavabil
Tip produs: Tapet
Total comanda: 25 mp = 1.782,50 RON
(unitati de ambalare)

Tapetul de fibra de sticla Vitrulan Systexx Active SP38 cu model de tencuiala decorativa a fost special dezvoltat pentru renovarea rapida a peretilor interiori din cladirile vechi, spitale, scoli, gradinite, birouri sau zone rezidentiale. Adezivul este incorporat din fabrica pe spatele materialului, iar la suprafata tapetului este aplicat un strat de vopsea alba, cu pigmenti de inalta calitate, astfel ca in general tapetul trebuie vopsit intr-un singur strat (aspect valabil pentru alb si nuantele deschise).  Acest model poate fi aplicat chiar si pe suprafetele care au denivelari de pana la 2 mm adancime si pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. Adezivul se activeaza rapid in contact cu apa, iar cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora. Dar pentru spatii mai mici nu este necesara masina Aqua Quick, tapetul se poate monta simplu in varianta clasica. Folositi o bidinea pe care o umeziti in apa curata si apoi cu ajutorul ei, umeziti spatele fiecarei fasii de tapet. Lasati 1, 2 minute pentru ca adezivul sa se activeze si apoi fasia de tapet poate fi lipita pe perete.

Avantaj: Utilizand acest tapet, economisiti pana la 30 % din timp si bani pentru ca nu mai trebuie sa aplicati adezivul pe perete si nici nu trebuie sa faceti finisaje perfecte ale peretelui.

Proprietati:

- clasa de rezistenta la foc B-s1, d0

- creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40 % pe vertical si 20% pe orizontal; datorita proprietatilor mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crapaturi de pana la 3 mm pe vertical si pana la 1.4 mm pe orizontal

- rezistenta la impact si perforare: rezistenta la impact multiplu de pana la 20kN

- rezistent la minimum 4000 de cicluri de curatare si frecare (proprietate care depinde si de vopseaua folosita, dar cel putin clasa 3, DIN EN 13 300 de rezistenta la frecare)

- rezistent la agentii de curatare si dezinfectare(in acord cu recomandarile publicate de Institutul Robert Kock si depinzand si de calitatile si proprietatile vopselei folosite)

- permite vaporilor de apa sa circule (valoare sd<0.14 m)

- utilizare sigura conform legilor alimentare si de folosire a substantelor posibil daunatoare 

- nu provoaca alergii

- nu este daunator sanatatii

- certificat Oeko-Tex clasa 1

 

Dimensiune rola: 25m x 1m

Se vinde numai la rola.

Densitate tapet: 250 g/mp

 

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

 

FILM PREZENTARE MONTAJ TAPET VITRULAN:

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare