Pardoseala SPC, Compozit Vinil cu Piatra (parchet pietrificat), Classic - Oak Volga, Alb-Gri,1221x182x5/0.4mm, WINCLP-1095/0

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: La comanda
147 RON / mp
150 RON
Per ambalaj: 1.7778 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: WINCLP-1095/0
Brand: Winflex
Material: SPC (Stone Plastic Composite)
Grosime: 5 mm
Culoare: Alb, Gri
Format placa: 1 strip
Tip prindere: Click
Clasa de trafic: 32, AC4
Tip produs: Parchet
Lungime: 1221 mm
Latime: 182 mm
Total comanda: 1.7778 mp = 261,33 RON

Parchetul SPC este realizat din compozit din piatra si polimer, are grosimea de 5 mm,cu 4 straturi, iar dimensiunile unei placi sunt de 1221 x 182 mm.Culoarea parchetului este deschisa alb-gri reda cu succes lemnul.

In plus, textura si aspectul fibrei din lemn, in cazul parchetului SPC este combinat cu praf de piatra care ii ofera o rezistenta net superioara in comparatie cu orice alt material de pe acest segment. 

Pardoseala nu trebuie prinsa in cuie sau fixata in orice alt mod de subpardoseala.

Pardoseala SPC poate fi montata peste beton, placaj, OSB, PAL, lemn dur (lemn masiv, placi pe baza de lemn, parchet din lemn masiv), dale (ceramica, terrrazzo, piatra). Pardoselile existente trebuie sa fie fixate ferm de pardoseala structurala. Subpardoseala trebuie sa fie curata si fara resturi.

Cu o grosime de 5 mm, clasa de trafic comercial intens  si realizata dintr-un material compozit inovativ, aceasta pardoseala este potrivita pentru a fi folosita in toate zonele de locuinta, precum bucatarie, baie, dormitor, cat si in zonele comerciale, precum sali de sport, magazine, birouri, etc.

 

Panou disponibil in showroom.

 

Fisa tehnica

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare