Parchet SPC (Nou LVT), Compozit Vinil cu Piatra, Baumann, Culoare Alb, 1220x180x5/0.3mm (8802-6)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluări)
Valabilitate: In stoc
127 RON / mp
Per ambalaj: 2.196 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: 8802-6
Brand: Baumann
Material: SPC (Stone Plastic Composite)
Grosime: 5 mm
Culoare: Alb
Tip prindere: Click
Clasa de trafic: 32
Tip produs: Parchet
Total comanda: 2.196 mp = 278,89 RON

Dimensiuni: 1220x180x5/0.3mm

Sistem de prindere: click (se poate monta flotant sau prin lipire)

Ambalaj: 2,196 mp/cutie

Parchetul SPC este cea mai noua versiune de LVT, fiind un compozit intre vinil si piatra. Are toate avantajele vinilului, fiind inalterabil la contactul cu apa, cald la atingere, cu textura si aspectul fibrei de lemn dar mult inbunatatit prin introducerea prafului de piatra, care il face mult mai dur si stabil. 

Podelele LVT clasice sunt o solutie foarte buna atunci cand se doreste o podea rezistenta la umezeala, foarte usor de instalat, fara probleme de mentenanta, dar au dezavantajul ca sunt foarte maleabile si isi iau forma substratului. Daca acesta are denivelari, si podeaua de vinil isi va lua in timp forma substratului, incorporand denivelarile. Dar acest upgrade al LVT-ului, SPC-ul este mult mai stabil, neaparand acest dezavantaj al deformarii si fiind si mult mai stabil din punct de vedere dimensional. Daca podeaua LVT clasica se dilata si se contract adestul de tare, podeaua de vinil SPC are dilatari si contractari mult mai mici.

Modelul SPC culoare alb este o solutie ideala pentru o amenajare in stil contemporan, unde se combina culorile cu nonculorile. Parchetul are aspectul fibrei de stejar.

Panou disponibil in showroom.

 

 

 

Fisa tehnica

 

Technical sheet

 

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare