Parchet triplustratificat stejar Ibiza, DREAM, one strip,HERDRE-IBZ010

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: La comanda
266 RON / mp
Per ambalaj: 2.1092 mp (16 kg)
Cod: HERDRE-IBZ010
Brand: Floor Experts
Material: Stejar
Grosime: 14 mm
Culoare: Natur, Bej
Format placa: One strip
Tip prindere: Nut si feder
Tratament suprafata: Uleiat
Finisaj particular: Bizotat, Periat
Modele montaj: Tesut aleatoriu, Tesut la jumatate
Total comanda: 2.1092 mp = 561,04 RON
(unitati de ambalare)

Dimensiune: 1860x189x14/4 mm

Clasa de selectie : DE

Finisaj: uleiat

Suprafata : periat

Structura : triplustratificat, o lamela, grosimea stratului nobil de 4 mm

Incalzire prin pardoseazala: compatibil

Sistem de imbinare : nut si feder

Impachetare : 2.1092 mp/cutie

 

  • Colectia de parchet stratificat Dream aduce modele pline de personalitate ce imbie la visare si bucuria vietii. Sunt modele in care lemnul isi dezvaluie cele mai frumoase parti ale sale.
  • Modelul Ibiza este unul deosebit de atragator ca si insula de unde isi ia denumirea. Placile de parchet sunt mari, cu o coloratie calda si accente date de nervurile longitudinale inchise la culoare ce dau un contrast placut si echilibrat.
  • Acesta va da interiorului o nota personala unica. Nu exista doua placi de parchet identice, fiecare are personalitatea proprie, fiecare aduce propria poveste.
  • Frizele de parchet sunt late de aproape 20 cm si au un strat nobil de lemn de stejar consistent, de 4 mm grosime, iar grosimea de 14 mm confera o buna izolatie termica, aceasta fiind cu siguranta o pardoseala calda, atat in privinta atingerii propriuzise, dar si al aspectului. Va induce un adevarat sentiment de vacanta estivala pe tot parcursul anului.
  • Faptul ca acest parchet stratificat este uleiat ii confera un grad superior de naturalete, nemaiexistand nici un strat intermediar pana la suprafata propriuzisa a lemnului, textura acestuia fiind direct accesibila. Uleiul patrunde in lemn dar nu creaza un strat de suprafata, ca in cazul lacului.
  • Montandu-se prin lipire, avand sistemul de prindere nut si feder, acest parchet va forma o pardoseala solida, fara eventuale miscari, ca in cazul parchetului flotant. In plus, in cazul in care va fi nevoie, peste ani se va putea refinisa.

Pretul afisat este calculat pentru comenzi de minim 50 mp. In situatia unor comenzi mai mici se va calcula separat costul transportului.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare