Lambriu WPC (compozit lemn cu plastic), pentru fațadă ventilată, model tip riflaj, Teak, Baumann, T-GJ170K26

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: In stoc
282 RON / mp
309 RON
Per ambalaj: 0.435 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: T-GJ170K26
Brand: Baumann
Material: WPC
Grosime: 26 mm
Culoare: Maro deschis, Teak
Tip prindere: Cleme ascunse
Tip produs: Lambriu, Profile fatada, Riflaj
Total comanda: 0.435 mp = 122,67 RON

Lambriul de dimensiuni 2900x170x26 mm, cu o lățime utilă de 150 mm, este realizat dintr-un material compozit lemn-plastic de înaltă calitate. Acesta prezintă un profil special tip riflaj, oferind un aspect estetic deosebit.

 

Cu o suprafață acoperită de 0.435 mp per placă, lambriul este potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și la exterior. Montajul se realizează cu ajutorul clemei, care se fixează pe o structură de compozit sau de lemn. Prinderea este ascunsă, asigurând un aspect finisat și elegant.

Se monteaza cu cleme pe structuri de wpc, metalice sau de lemn, la o distanta de 40 cm, fixate direct in perete sau pe console metalice.

Lambriul este disponibil într-o culoare maro închis, adăugând un aspect modern și sofisticat oricărei încăperi sau fațade. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru realizarea de fațade ventilate, asigurând o ventilație optimă a clădirii.

 

Cu o rezistență sporită la factorii externi, acest lambriu este durabil și ușor de întreținut. Este alegerea perfectă pentru îmbunătățirea estetică a spațiilor interioare și exterioare, oferind un aspect modern, elegant și durabil.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare