Pardoseala SPC, Compozit Vinil cu Piatra (parchet pietrificat), Stabilo - Oak Asian, 1220x180x6/0.55 mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Valabilitate: Stoc extern 5-10 zile
243,30 RON / mp
Per ambalaj: 1.3176 mp
Plata in rate Vezi detalii
Cod: WINSTB-1068/0
Brand: Winflex
Material: Vinil, SPC (Stone Plastic Composite)
Grosime: 6 mm
Culoare: Gri, Albastru
Format placa: 1 strip
Tip prindere: Click 5G
Finisaj particular: Neted
Clasa de trafic: 33, 42
Tip produs: Parchet
Total comanda: 1.3176 mp = 320,57 RON
(unitati de ambalare)

Parchetul SPC este realizat din compozit din piatra si polimer, are grosimea de 6 mm,cu 5.5 straturi, iar dimensiunile unei placi sunt de 1220 x 180 mm.Culoarea gri reda cu succes aspectul pietrei.

 

Pardoseala SPC poate fi montata peste beton, placaj, OSB, PAL, lemn dur (lemn masiv, placi pe baza de lemn, parchet din lemn masiv), dale (ceramica, terrrazzo, piatra). Pardoselile existente trebuie sa fie fixate ferm de pardoseala structurala. Subpardoseala trebuie sa fie curata si fara resturi.

Are toate avantajele vinilului, fiind inalterabil la contactul cu apa, cald la atingere, cu textura si aspectul fibrei de lemn dar mult inbunatatit prin introducerea prafului de piatra, care il face mult mai dur si stabil. 

 

Placile cu click se imbina cu un sistem Click 5G, oferind o stabilitate excelentă, datorita miezului rigid. Pelicula pentru reducerea sunetului este încorporată pe spatele plăcii, contribuind la transformarea locuinței dumneavoastra. într-un spațiu calm și pașnic.

SPC-ul este mult mai stabil, neaparand acest dezavantaj al deformarii si fiind si mult mai stabil din punct de vedere dimensional. Daca podeaua LVT clasica se dilata si se contract adestul de tare, podeaua de vinil SPC are dilatari si contractari mult mai mici.

 

Pentru comenzi sub 50 mp se va calcula separat costul transportului.

 

Fisa tehnica

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare