•     Disponibilitate
  •     Tip produs
  •     Material
  •     Brand
  •     Grosime
  •     Culoare
  •     Format placa
  •     Tip prindere
  •     Tratament suprafata
  •     Finisaj particular
  •     Modele montaj
- RON

Exista o multime de esente autohtone din care se realizeaza parchet. Cel mai des utilizat este parchetul din stejar. Dar pe langa acesta, se mai face si parchet din frasin, paltin, fag, nuc, salcam, mesteacan, platan, ulm, cer, cires si altele.

Magazinul nostru este solutia optima pentru decorul interiorului casei dumneavoastra, deoarece la noi gasiti o gama extrem de diversificata de parchet, iar tipul de parchet din lemn autohton este una dintre cele mai bune alegeri pe care o puteti face pentru ca locuinta dumneavoastra sa capete aspectul la care ati visat.

Puteti obtine un ambient perfect instaland in interiorul casei dumneavoastra un parchet fabricat din orice esenta de lemn, fie ca este vorba de stejar, cires, frasin, ulm, paltin, platan, fag, mesteacan, salcam sau nuc. Sunt esente autohtone, care se potrivesc perfect oricarei locuinte romanesti.

Parchet masiv autohton, din esente variate de lemn

Abilitatea noastra de  a alege cele mai bune si mai performante tipuri de parchet ne-a ajutat sa ne dezvoltam de-a lungul anilor, iar clientii nostri au fost intotdeauna satisfacuti de solutiile propuse de noi. Lemnul de stejar prezinta caracteristici excelente, atat in ceea ce priveste estetica, cat si performanta. Stejarul este pretuit pentru duritatea si rezistenta la impact si este, prin urmare, ideal pentru pardoseli care dureaza. Calitatile intrinseci ale stejarului natural sunt incontestabile. Cu toate acestea, magazinul nostru a facut o alegere selectiva determinata de o evaluare atenta referitoare la calitate, in dorinta de a oferi clientilor un parchet masiv autohton de exceptie, capabil sa puna in lumina caracteristicile lemnului.

Diferite tipuri de parchet din lemn autohton

Daca optati pentru esenta de salcam, acest arbore care face parte din specia foioase are o culoare ce poate varia de la galbui, la verde-gri sau galben-gri. Lemnul este foarte rezistent si elastic, si, chiar daca nuanta lui se inchide in timp, acest lucru nu face decat sa-i aduca un castig in stralucire si expresivitate. Pardoseala din cires are o culoare roz spre cafeniu, care se intuneca dupa o anumita perioada, sporindu-i insa frumusetea. O culoare foarte deschisa o are parchetul din lemn de frasin, cu un desen foarte bine conturat, vizibil, frasinul fiind considerat o esenta tare.

Oricare tip de parchet ati alege din gama pe care v-o punem la dispozitie, investitia dumneavoastra va fi una ideala, deoarece senzatia de caldura si luminozitatea lemnului natural nu pot fi egalate de nici un altfel de material. Un astfel de parchet va fi mereu la moda si nu va pierde niciodata din eleganta si naturalete.

SOLUTIA IDEALA - PARCHET DIN LEMN DE PROVENIENTA LOCALA

Produsele cu care venim in intampinarea dumneavoastra reprezinta o solutie viabila pe termen lung, in pas cu tendintele modei in domeniul decoratiunilor interioare si de o calitate superioara. Produsele noastre provin direct de la producator si prezinta un excelent raport calitate pret. Daca nu stiti exact care este cea mai buna alegere pentru dumneavoastra, consilierii nostri va pot sfatui, in plus, puteti beneficia de mostre gratuite din produsele noastre, dumneavoastra platind doar curierul, pentru a va putea decide mai usor asupra alegerii pe care o veti face. Daca nu aveti domiciliul in Bucuresti, puteti vizita unul din magazinele retelei noastre care acopera o buna parte din tara. Alegeti cel mai apropiat magazin Decolandia si veti beneficia de cel mai calitativ parchet masiv autohton pentru casa dumneavoastra.

Citeste mai mult