Grinzi din lemn

Grinzi din lemn pentru interioare rustice si amenajari exterioare confortabile

 

Daca sunteti un pasionat al lucrurilor executate manual si al materialelor in forma lor cat mai naturala,  in acelasi timp doriti sa oferiti spatiului de locuit un aspect aparte si cat mai original, atunci va recomandam sa va indreptati atentia catre grinzi din lemn. Acestea din urma va pot ajuta sa obtineti decoruri rustice senzationale, care pur si simplu  impresioneaza inca din primele momente in care pasesti intr-o incapere.

Combinatiile de materiale naturale precum lemn si piatra va ajuta sa creati decoruri vintage fermecatoare pe care inclusiv specialistii in design interior le recomanda. Si, daca ati visat sa aveti o casa decorata in stil vintage sau romantic cu grinzi din lemn care sa decoreze tavanul exact asa cum ati vazut la casele de la tara sau cabanele din inima muntilor, atunci acesta este momentul potrivit pentru a va pune in practica acest vis.

foisor din grinzi lemn

Grinzi din lemn pentru un aspect rustic functional

 

Pentru obtinerea unui stil rustic exista numeroase tipuri de abordari iar fiecare dintre ele prezinta o serie de trasaturi diferite. Tendintele actuale vorbesc despre un stil de amenajari interioare rustic functional cu o nota de inters spre linii simple, materiale naturale si decor asortat. Daca doriti sa adaugati accente rustice in locuinta dumneavoastra atunci aceste grinzi din lemn sunt alegerea cea mai potrivita in acest sens.

 

Grinzi din lemn pentru incaperi mobilate in stil clasic sau contemporan

 

Daca spatiul de locuit este dominat de elemente precum mobilier clasic sau contemporan, aceste grinzi din lemn reusesc sa aduca in casa dumneavoastra un aspect original si cu accent pe elementele naturale. Grinzile din lemn ofera contrast insa ajuta si la definirea spatiului. Aceste grinzi din lemn pot sa fie folosite pentru definirea conturului semineului, a liniei peretilor sau a tavanului.

Grinzi din lemn pentru amenajari in stil rustic- traditional

 

Design-ul rustic traditional pune accentul pe lucrarile executate manual, pe lemnul brut cioplit, pe diverse lucrari din fier, mobila lucrata manual si tesaturi naturale. Din randul elementelor de design interior care formeaza impreuna un decor rustic, amintim grinzile din lemn, dar si si pardoselile din lemn masiv.

grinda_imbinata_in_dinti

 

Grinzi din lemn pentru amenajări exterioare

 

Grinzile  din lemn, in mod deosebit modelele lamelare, sunt o  optiune naturală si cost- eficienta pentru lucrari de exterior precum structuri ale teraselor sau pergolelor, pentru  foisoare si alte amenajari de gradina.

 

Ce sunt grinzile lamelare si care sunt avantajele utilizarii acestora?

 

Grinzile lamelare sunt produse din lamele din lemn lipite, ci  nu dintre o bucata compacta de lemn masiv. Intrucat sunt construite strat pe strat, grinzile lamelare din lemn se torsioneaza  mai greu, asadar sunt mai rezistente si riscul de a crapa e mai mic. Altfel spus, durata de viata a grinzilor din lemn lamelare este mult mai lunga decat a celor din lemn masiv.

 

Descoperiti gama de  grinzi din lemn din magazinul online Decolandia

 

Grinzile reprezinta modalitatea ideala prin care sa scoateti in evidenta un decor rustic interior – exterior si prin care puteti sa materializati dorinta dumneavoastra de a avea o casa ca in povesti. Pentru a putea sa venim in intampinarea dorintelor pe care le aveti, comercializam grinzi din lemn lamelar de 13 ml care va ajuta sa materializati orice proiect v-ati fi propus.

grinzi lemn duo Decolandia

De ce sa cumparati Grinzi din lemn de 13 ml sau 8 ml de la Decolandia?

Magazinul Decolandia comercializeaza grinzi din lemn online,  in magazinul propriu și prin parteneri grinzi lamelare din lemn de  13 ml. Daca va puneti problema cum le veti transporta, avem si in acest caz o solutie. Aceste grinzi din lemn pot sa fie taiate in functie de dimensiunile dorite de dumneavoastra in limita celor 13 ml.

 

Avand grinzile gata taiate la dimensiunea pe care o doriti puteti realiza proiecte in regim  do it yourself.  De asemenea, puteti oricand sa apelati la specialisti in domeniu. Acestia cunosc toate aspectele in ceea ce priveste montarea corespunzatoare, astfel incat sa va puteti bucura de siguranta dar si de un design impecabil pe termen lung. Va invitam sa descoperiti gama noastra de produse de inalta calitate si sa va transformati ideile in realitate.  

You may also like...